15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Svjetske zvijezde vanvremenskim hitovima pokreću novu eru "Sea Dance" festivala

Kultura

Tag Video
Comments 0

Svjetske zvijezde vanvremenskim hitovima pokreću novu eru "Sea Dance" festivala

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Pripreme za šesto izdanje Sea Dance festivala ulaze u završnu fazu i upravo zato je i vrijeme da se utvrdi gradivo i prisjeti se planetarnih hitova koji stižu na jednu od najljepših plaža Jadrana, a koji zajedno broje nevjerovatnih 20 milijardi pregleda na online video servisima, navode organizatori.

Desetine i desetine najslušanijih hitova današnjice u tirkiznu uvalu donose njihovi autori koji predvodi najveći svjetski producent 21. vijeka David Guetta, gospodar slušanosti Robin Schulz, francuska klupska senzacija Ofenbach, britanski hitmejkeri Disciples.

Nadaleko čuvena Dance Arena, najspektakularnija bina EXIT festivala, koja važi za jednu od najcjenjenijih elektronskih bina na svijetu, ovog ljeta na plažu Buljarica dovodi svoja udarna imena, revolucionare svjetske techno scene Sven Vatha i Richie Hawtina, čiji rad danas prate desetine miliona fanova širom svijeta.

Najboljem provodu pored mora svjedočiće i cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode jedan od najznačajnijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Darko Rundek i njegov sastav "Ekipa", balkanska trap diva Senidah, kao i udarne zvijezde prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity Fox, Surreal, Kuku$ i drugi.

Impresivna imena ovogodišnjeg festivala i njihovi potpisi ispod numera koje vladaju svjetskim top listama i slove za himne generacija još jednom potvrđuju bogatstvo žanrova po kome je prepoznat Sea Dance festival.

Publika iz preko 30 svjetskih zemalja biće dio muzičkog kolaža koji čine vječne numere i one koje diktiraju nove trendove.

Pogledajte ko će sve nastupiti na plaži Buljarica, šerujte ovaj video na svoj Facebook profil uz hashtag #SeaDance najkasnije do 5. avgusta i automatski možete da osvojite ulaznice i druge vrijedne nagrade, naglašavaju organizatori.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR