Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Božo Bulatović snimio pjesmu o Nikšiću: "Tebi dužan"

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Onogost.me

Božo Bulatović snimio pjesmu o Nikšiću: "Tebi dužan"

Kao što je najavljivano, pjesma Boža Bulatovića "Tebi dužan" koja je posvećena Nikšiću, ugledala je svjetlost dana.

Bulatović je kazao, da od kada je počeo da se bavi muzikom, da je imao želju da posveti pjesmu najbezbrižnijim godinama, najdivnijim uspomenama u rodnom Nikšiću i Humcima.

"Ova pjesma ima poseban značaj, nosi posebnu emociju, zato ze zove kako se zove", istakao je Bulatović.

On je kazao i da je želio takvu pjesmu gdje neće ni jednom izgovoriti ime grada, a da svaka riječ jasno asocira na njegov rodni grad.

"Spot je sniman u Nikšiću i Humcima, ali nijesam želio da radim razglednicu grada, već svoje stihove da ispratim snimcima koje će mnoge vratiti u prošlo vrijeme sa velikom sjetom kao što se i meni desi kad pomislim na to vrijeme. Posebnu zahvalnost dugujem RTCG,  koji su mi ustupili arhivske snimke Nikšića iz daleke 1955. godine, koji su bili ključni da se opredijelim da spot bude crno-bijeli", naveo je Bulatović.

Komentari

Šćepan,

Bravo Božo! Svaka podrška tebi i tvojoj misiji. Jedan je od rijetkih muzičara iz Crne Gore koji se nikada nije žalio na ambijent, koji je uvijek tu da isprati i dočeka sve sportiste Crne Gore, sve humanitarne akcije i sve značajne datume Crne Gore! Nikada ga ne zaobiđe nijedna regionalna zvijezda koja gostuje kod nas. Volimo te Crna Goro!

Ostavi komentar

0/300