Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Univerzitet Crne Gore uređuje kampus u Podgorici

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: ucg.ac.me

Univerzitet Crne Gore uređuje kampus u Podgorici Foto: ucg.ac.me

Početak studijske 2019/20. godine na Univerzitetu Crne Gore obilježilo je uređivanje platoa ispred Rektorata Univerziteta Crne Gore, osavremenjivanje nastavnog prostora i kupovina nove opreme na organizacionim jedinicama Univerziteta Crne Gore, saopšteno je sa UCG. 

"Uz želju da studenti i nastavno osoblje novu studijsku godinu započnu u što prijatnijem ambijentu, univerzitetska akcija uređenja platoa, koja je u toku, ujedno je nastavak kampanje revitalizacije zelenih površina i prostornog oplemenjivanja univerzitetskih kampusa.

Podsjećamo, u novembru 2018. godine, posađeno  je 140 sadnica, povodom obilježavanja 140 godina od priznanja Crne Gore na Berlinskom kongresu.

Takođe, u kampusu tehničkih fakulteta rektori državnih univerziteta Jugoistočne Evrope i Zapadnog Balkana, su tokom održavanja četvrtog Rektorskog foruma i istovremeno obilježavanja 45 godina od osnivanja Univerziteta Crne Gore, posadili 45 sadnica, u aprilu ove godine", dodaju u saopštenju. 

Oplemenjivanjem prostora u urbanoj sredini Univerzitet Crne Gore nastoji da promoviše društveno odgovorno ponašanje i investira u zdraviju budućnost Podgorice i Crne Gore, zaključuju sa UCG. 

Ostavi komentar

0/300