17 °

max 22 ° / min 13 °

Subota

11.05.

22° / 13°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

22° / 15°

Petak

17.05.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sekretarijat za preduzetništvo i škola ”Sergije Stanić” potpisali sporazum o saradnji

Podgorica

Comments 0

Sekretarijat za preduzetništvo i škola ”Sergije Stanić” potpisali sporazum o saradnji

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Sekretarijat za preduzetništvo i JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje ”Sergije Stanić” danas i sjutra u prostorijama SSŠ ”Sergije Stanić” od 10 do 14 sati organizuju obuku iz oblasti baristike.

"Ovo je samo početak saradnje između Sekretarijat za preduzetništvo i JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje ”Sergije Stanić” koju  su danas  prije početka radionice o baristima ozvaničiti potpisivanjem Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji.

Ovim Sporazumom u narednom periodu planirano je organizovanje niz manifestacija i edukativnih radionica koja će upotpuniti i oplemeniti turističku ponudu Glavnog grada", navodi se u saopštenju.

Ideja o organizaciji ove redionice za bariste potekla je od Preduzetničkog kluba SSŠ ”Sergije Stanić”, jer su kafa i napici na bazi kafe u posljednje vrijeme dozivjeli nevjerovatnu popularnost i produbili interesovanje mladih ljudi da postanu barista.

Barista je naziv za osobu koja se bavi pripremom i posluživanjem kafe na vrhunskom nivou, što je motivisalo mlade ljude da se bave ovom kompleksnom oblasti, počev od proizvodnje, procesa prženja, čuvanja kafe i na kraju prepremanja gotovog napitka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR