15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska: Imamo plan za rješavanje nezaposlenosti na Cetinju

Politika

Comments 2

Crnogorska: Imamo plan za rješavanje nezaposlenosti na Cetinju

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Predsjednik Crnogorske na Cetinju Filip Martinović saopštio je da je tokom rasprave o budžetu Prijestonice propušteno da se ukaže na najveći problem sa kojim se suočavaju Cetinjani, a to je nezaposlenost.

"Imamo ogromnu nezaposlenost na Cetinju, a osim apstraktnih priča o razvoju nijesmo čuli osmišljeni predlog kako da se utiče na rješavanje problema nezaposlenosti kao najvećeg problema za građane Cetinja", izjavio je Martinović.

Martinović je podsjetio da priča o razvoju Cetinja treba da se osloni na rješavanje ključnih problema, a to je, kako kaže, da građani u svom gradu imaju perspektivu i da su bezbjedni.

"Čuli smo poznate fraze, a ni jedan konkretni predlog kako da Cetinje bude grad u kojem će dobro da žive i naši iskusniji sugrađani i mlađa populacija. Danas mladi napuštaju svoj grad, a Cetinje tavori sa istim neriješenim problemima već godinama. Budućnost Cetinja treba da se gradi na zapošljavanju i vladavini prava kako bismo svi živjeli životom dostojnog 21. vijeka", rekao je Martinović.

On je zaključio da Crnogorska ima plan i da će u direktnoj komunikaciji sa građanim Cetinja narednih mjeseci taj plan i da predstavi.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

E Martinoviću previše unižaš svoje čuvene Bajice-nalažući 2 badnjaka-prestavljajuči se narodom časnog crnogorstva Crne Gore i narodom otrcanog srpstva Srbije.I još sad bi da sa tvojim otrcanim društvom gradite fabriku na Cetinje i zarađujete na preradu crnogorskog naroda u narod otrcana srpstva

Śole

Nemojte, kumim vas, vaši planovi su takvi da nam muka pripada od njih. Iskreno se nadamo da ćete nestati. To je jedini plan koji od vas očekujemo, jer brljate crnogorsko ime.