7 °

max 12 ° / min 3 °

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / 0°

Nedjelja

01.03.

12° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 12°

Srijeda

04.03.

15° / 11°

Četvrtak

05.03.

14° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šešelj: Zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i preduzeti kontra mjere

Foto: Beta

Politika

Comments 6

Izvor: Mina

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Šešelj: Zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i preduzeti kontra mjere

Foto: Beta

Srbija treba da zaoštri odnose sa Crnom Gorom i da preduzme kontra mjere zbog procesa u kojem je 11 srpskih državljana osuđeno na zatvorske kazne zbog državnog udara, ocijenio je šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj.

Kako je saopšteno iz SRS-a, Šešelj je na sjednici Skupštine kazao da bi Srbija mogla da otkaže međunarodne ugovore koji su u interesu Crne Gore, kao i gostoprimstvo crnogorskom ambasadoru.

„A ako to ništa ne pomogne, da odmah uhapsi 11 državljana Crne Gore i da ih osudimo za pokušaj državnog udara. Nema dokaza – pa nijesu ni oni imali dokaze. Pa, kad ih osudimo naći ćemo dokaze“, rekao je Šešelj.

On je kazao da je proces optuženima za državni udar bio „montiran“, i ocijenio da Crna Gora ne zaslužuje bilo kakve olakšice srpske vlade, pomoć na bilo kom planu - ekonomskom, stručnom, političkom, jer se danas, kako je naveo, u Crnoj Gori najgore postupa prema Srbima.

„Danas nijedan Srbin ne može da se zaposli u javnom preduzeću, lideri srpskih partija se hapse bez ikakve krivice, režim Mila Đukanovića je prerastao u diktaturu, a sramota bi bilo da demokratska Srbija održava dobre odnose sa takvom državom“, kazao je Šešelj.

On je dodao da bi Srbija morala da obavještava svjetsku javnost o tome šta se u Crnoj Gori dešava, i da su sve to razlozi da Srbija „zaoštri do kraja“ odnose sa Crnom Gorom.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Jaz

@Zagor,i oni se ovim dice, pozivaju ga na razne televizije da pravi sou i siri nacionalizam i primitivizam najgore vrste, moram ti reci da jedan dio moje porodice koji zivi u Srbiji glasa Ovo, ne mogu drugu zamjenicu za njega da upotrijebim.