Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Šešelj: Zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i preduzeti kontra mjere

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Mina

Šešelj: Zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i preduzeti kontra mjere Foto: Beta

Srbija treba da zaoštri odnose sa Crnom Gorom i da preduzme kontra mjere zbog procesa u kojem je 11 srpskih državljana osuđeno na zatvorske kazne zbog državnog udara, ocijenio je šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj.

Kako je saopšteno iz SRS-a, Šešelj je na sjednici Skupštine kazao da bi Srbija mogla da otkaže međunarodne ugovore koji su u interesu Crne Gore, kao i gostoprimstvo crnogorskom ambasadoru.

„A ako to ništa ne pomogne, da odmah uhapsi 11 državljana Crne Gore i da ih osudimo za pokušaj državnog udara. Nema dokaza – pa nijesu ni oni imali dokaze. Pa, kad ih osudimo naći ćemo dokaze“, rekao je Šešelj.

On je kazao da je proces optuženima za državni udar bio „montiran“, i ocijenio da Crna Gora ne zaslužuje bilo kakve olakšice srpske vlade, pomoć na bilo kom planu - ekonomskom, stručnom, političkom, jer se danas, kako je naveo, u Crnoj Gori najgore postupa prema Srbima.

„Danas nijedan Srbin ne može da se zaposli u javnom preduzeću, lideri srpskih partija se hapse bez ikakve krivice, režim Mila Đukanovića je prerastao u diktaturu, a sramota bi bilo da demokratska Srbija održava dobre odnose sa takvom državom“, kazao je Šešelj.

On je dodao da bi Srbija morala da obavještava svjetsku javnost o tome šta se u Crnoj Gori dešava, i da su sve to razlozi da Srbija „zaoštri do kraja“ odnose sa Crnom Gorom.

Komentari

Cope,

Opet Srbi ugroženi ????????????

Jaz,

@Zagor,i oni se ovim dice, pozivaju ga na razne televizije da pravi sou i siri nacionalizam i primitivizam najgore vrste, moram ti reci da jedan dio moje porodice koji zivi u Srbiji glasa Ovo, ne mogu drugu zamjenicu za njega da upotrijebim.

Zagor,

@Jaz,Mogu ti se pohvaliti da je to moj nekadasnji profesor. Tada niko i nista bez trunke postovanja od strane studenata a danas osudjeni ratni zlocinac,negativac, jedna sramna slika 90-ih koji danas ima status poslanika drzave Srbije.E sad zamisli samo kakva je drzava kad su im poslanici ovakvi?

Jaz,

Ja mislim da je ovaj covjek odavno prevazidjen , tako da su sve izjave i komentari nepotrebni, jeste da cesto gostuje na Srpskim kanalima ali to je njihovo ogledalo.

Duško,

Da li treba objavljivat izjave ratnih zločinaca ?

Ostavi komentar

0/300