11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Spreman sam da ugostim Đukanovića da razgovaramo

Izvor: Foto: Vlada CG Twitter

Politika

Comments 10

Vučić: Spreman sam da ugostim Đukanovića da razgovaramo

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da ugosti crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića kako bi razgovarali, prenose srpski mediji. 

Vučić je izjavio sinoć da je, "uprkos crnogorskoj kampanji protiv Srbije, srpskog naroda i njega lično, spreman i sada, kao i inače, da ugosti u Beogradu Mila Đukanovića kako bi razgovarali, umjesto da se stvaraju problemi i tenzije", prenio je Tanjug. 

"Važno je da izgrađujemo normalne odnose, pristojne odnose, a da očekujete prveliku ljubav niti ima potrebe, niti razloga za tim", rekao je Vučić gostujući na O2TV.

Upitan o odnosima Srbije i Crne Gore, Vučić je rekao da je crnogorskog premijera Duška Markovića tokom njegove posjete Beogradu zamolio da uzme u obzir i interese Srbije i da Kosovo ne bude bolje tretirano od Srbije, ali to nije ispoštovano. 

"Uprkos svemu, mi moramo sa Crnom Gorom da imamo normalne odnose, jer je to u interesu Srba koji žive tamo. Moramo da gledamo kako da tamošnjim Srbima pomognemo, kako da pomognemo naše kulturne ustanove i izgradnju vrtića, da nam Crna Gora to dopusti. Naš interes je da imamo dobre odnose", istakao je Vučić.

Dodao je da politički odnosi u regionu nijesu idealni, jer su različiti politički interesi.

"Ne treba od toga praviti probleme. Naši odnosi su pristojni. Ja nisam želio da odgovaram na uvrede iz Crne Gore", rekao je Vučić. 

Vučić je naveo i da bi želio da Srbija sa Sjevernom Makedonijom, Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom uradi integrisane granične prelaze, prenio je N1. 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Da neces mozda i da ti otpjeva nešto?!

Baba

U pravi čas! Jedva smo čekali! Pa neko veli kako ovaj komšija nije čazben. Zato ga sve komšije obožavaju-kad spava đaolju ne progovara.Ko pođe neka mu prenese DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Bar_pamti

Bas ce vala Milo koji svaki drugi dan sastanci sa merkelom makrnom i bitnim ljufima da ide kod tebe na labudovo brdo da mu places na ramenu za izgubljenim kosovom koje ste izgubili sami jos 90ih