Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Crnogorska u Budvi upozorila Carevića da su nužne promjene

| Postavio/la: Milena Aprcović

Crnogorska u Budvi upozorila Carevića da su nužne promjene

Opštinski odbor Crnogorske jednoglasno je usvojio odluku kojom se upozorava predsjednik Opštine Budva Marko Carević, koji vlast vrši saglasno koalicionom sporazumu sačinjenom između Crnogorske, Demokratske Crne Gore, DF-a i ostalih političkih subjekata, da u najkraćem mogućem roku vršenje izvršne vlasti u Opštini Budva prilagodi Zakonu o lokalnoj samoupravi, Statutu Opštine Budva, koalicionim sporazumu i programskim ciljevima svih konstituenata lokalne vlasti u Budvi. 

"Ukoliko predsjednik Opštine ne uzme u obzir upozorenje Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Crnogorska zadržava pravo preispitivanja koalicionog sporazuma, što za posledicu može imati uskraćivanje povjerenja i podrške gospodinu Careviću.

Opštinski odbor Crnogorske u Budvi je jednoglasan u odluci da ni po koju cijenu ne omogući da lokalnu vlast u Budvi ponovo vrše oni koje smo pobijedili 2016. Crnogorska nikada nije bila i nikada neće biti stranka korumpiranih ljudi", navodi se u saopštenju partije. 

Opštinski odbor Crnogorske ovlastio je Predsjedništvo budvanskog odbora da dalje postupa i odlučuje povodom ovog pitanja kako Predsjedništvo procijeni da treba.

Komentari

fahro,

@Đoko Orlandić,vise ga ima na rts nego kod nas. Zalosno je sto kaljaju ime Crnogorska jer oni nemaju ama nista cak ni teoretski sa CG.

Đoko Orlandić,

Ne treba da čudi ovakav stav lidera tzv Crnogoske - I Crnogorca i Srbina. On se ne skida sa TV ekrana u Beogradu, odkale su ga i poslali u CG. Neće ni po koju cijenu u koaliciju sa onima iz 2016 ali hoće i sa onima iz 1918, kao i onima 1941-1945 - Dražom i Pavlom. Jasno je zašto je doša' iz BGD.

Ostavi komentar

0/300