7 °

max 14 ° / min 5 °

Četvrtak

27.02.

14° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 5°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Srijeda

04.03.

16° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Nema nikoga u CG ko ne zna da je Bulatović sve izbore poklonio Milu Đukanoviću

Politika

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Demokrate: Nema nikoga u CG ko ne zna da je Bulatović sve izbore poklonio Milu Đukanoviću

Demokratska Crna Gora, kao partija mladih ljudi, nosilaca promjena, trajno je, kako navode u saopštenju "opredijeljena da spriječi novu izbornu krađu koju planiraju Milo Đukanović i Predrag Bulatović".

To je bila reakcija na saopštenje DF u kojem, između ostalog, poručuju da su poslanici Demokrata umjesto da napuste sjednicu Odbora za reformu izbornog zakonodavstva, zato što je DPS odbio formiranje tehničke vlade, teatralno napustili sjednicu zbog stavova opozicije.

"Tako je to kad neko ko je dugo bio u prilici da za račun i korist Mila Đukanovića namješta izborne rezultate odjednom to više ne može da radi. Uzalud mu je i minuli staž od trideset godina koliko je po nalogu svog šefa, Svetozara Marovića, odbjeglog kriminalca, prodavao izbore", poručile su Demokrate DF-u. 

Danas u Crnoj Gorim, tvrde Demokrate, "nema nikoga ko ne zna da je Bulatović sve izbore, od lokalnih do parlamentarnih, poklonio Milu Đukanoviću".

"Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom, kao jedan od glavnih režisera svih Milovih pobjeda, uništio našu mladost i mladost generacija koje dolaze? ", navode, između ostalog Demokrate u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR