Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Demokrate: Gvozdenović obmanjuje javnost

| Postavio/la: Marija Mitrović

Demokrate: Gvozdenović obmanjuje javnost

Za Branimira Gvozdenovića svaka tema dovoljno je inspirativna da povodom nje obmanjuje javnost, saopštio je Vladimir Martinović, potpredsjednik Demokratske Crne Gore.

Demokrate su se zapitale kako bi DPS, kada bi, kako kažu, uopšte razmišljao o izbornoj reformi nju zamišljao.

Možda bi, smatra Martinović, imali prijedlog da se umjesto koverata tokom izbornog procesa u upotrebu uvedu sportske torbe.

Demokrate smatraju da Gvozdenović obmanjuje javnost.

"Tako je, još jednom, obmanuo i oko radnih grupa za koje, opet, tvrdi da su formirane. Ako su formirane, zašto se toliko ustručava da odluke o njihovom formiranju dostavi, bez odlaganja, svim učesnicima u radu Odbora? Zato što zna on dobro da nijesu formirane nego da, na taj način, svjesno, već godinu dana radi na opstrukciji Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu", navodi se u saopštenju.

Još jedna ilustracija Gvozdenovićevog poriva za obmanjivanjem građana Crne Gore vidi se, navodi Martinović, i u njegovoj tvrdnji da je DPS bio taj koji je predložio značajniju zastupljenost pripadnica ženskog pola na izbornim listama.

"Javnosti radi, podsjećamo da je taj predlog, u svom zaključku, učinila Ženska politička mreža i da nijedna politička partija nema pravo da ga prisvaja", zaključuju Martinović.

Ostavi komentar

0/300