Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vuletić za Antenu M: Odbor će pokušati ponovo, dosta je ultimatuma

| Postavio/la: Marija Mitrović

Vuletić za Antenu M: Odbor će pokušati ponovo, dosta je ultimatuma Skupština Crne Gore

Odbor za izbornu reformu pokušaće da završi posao do planiranog roka, 18. decembra, poručuju iz DPS-a.

Zahtjev Demokrata za povlačenje Prijedloga zakona o slobodi vjeroispovjesti neprihvatljiv je za tu partiju, kaže poslanik DPS-a Milorad Vuletić.

“U saznanju sam da će Odbor do 18. decembra pokušati da odradi svoj dio posla. Nakon toga da predloži Skupštini sve ono što je do sada uradio u dijelu unapređenja i kvaliteta tih zakonskih propisa. Ukoliko je nešto rađeno skoro godinu, uložen veliki rad u pravcu unapređenja zakonodavstva, a ostalo još sedam dana, onda će se pokušati ili dogovorom, ili pregovorom, ili nekim drugim sredstvima da se održi sjednica. Ukoliko toga ne bude, Odbor će i u ovakvom sastavu ponuditi Skupštini na razmatranje ono što je urađeno. Kakva će dalja sudbina toga biti - vidjećemo u narednih nekoliko dana”, kazao je Vuletić za Antenu M.

Govoreći o zahtjevu Demokrata za povlačenje Prijedloga zakona o slobodi vjeroispovjesti, Vuletić kaže:

“Taj ulitimativni zahtjev Demokrata, da se određena tačka dnevnog reda skine sa zasijedanja kao uslov da bi oni nastavili rad u Odboru, DPS naravno da neće prihvatiti. Ultimatuma i uslovljavanja je definitivno previše, a malo vremena da se ovaj posao završi”, kazao je Vuletić.

 

Ostavi komentar

0/300