Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Demokrate: Zakon o slobodi vjeroispovijesti je PR Đukanovića i Markovića

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Demokrate: Zakon o slobodi vjeroispovijesti je PR Đukanovića i Markovića

Nakon što je premijer Duško Marković poručio da je odluka Demokrata da napuste Odbor za izmjenu izbornog zakonodavstva očigledan politički marketing te stranke, oglasile su se Demokrate. 

Ako je Demokratska partija socijalista  pomislila da će joj Zakon o slobodi vjeroispovijesti opet biti pogonsko gorivo za novi izborni proces i bježanje od izbornih reformi, ovoga puta se preračunala, saopštio je Dženan Kolić, poslanik Demokratske Crne Gore.

"Zakon o slobodi vjeroispovjesti je izborni PR predsjednika Crne Gore i DPS Mila Đukanovića i premijera Crne Gore i zamjenika predsjednika DPS Duška Markovića, što je kako dodaje, potpuno jasno i građanima Crne Gore i međunarodnoj zajednici", kazao je Kolić.

"Iza namjere da se podizanjem atmosfere nacionalnih i ideoloških tenzija pobjegne od sveobuhvatnih reformi izbornog zakonodavstva, stoji veoma prepoznatljiv rukopis DPS-a", poručio je Kolić. 

"...I da zaključim, kao i sve druge ideološke kukavice, kad nemaju odgovor na predložena rješenja, na 16 zakonskih projekata, kada ih uhvatimo u manipulacijama, kada dokažemo da su simulirali rad na izbornim reformama, kada je čitav svijet saznao da DPS nema niti jedno jedino rješenje za izborno zakonodavstvo, kada su svi opozicioni koordinatori skupštinskih radnih odbora završili svoj posao, Marković je po nalogu svog šefa gurno Zakon koji svađa muslimane sa pravoslavcima, katolike sa muslimanima, Crnogorce sa Albancima, Srbe se Bošnjacima… Pa su tako, zajedno sa svojim šefom i svojim neformalnim koalicionim partnerima otpočeli sezonu uvreda i najprimitivnijih gadosti, sa jedne strane na račun muslimana, a sa druge strane na račun Srba. Dosta je bilo", poručio je, između ostalog, Kolić.

Komentari

marta,

A sta rade ove Demokrate sa svojim glupostima sta je ovo

Planinka,

Napustite vise i ne vracajte se!

Miško,

Da Demokrate rade, koliko se kroz medije provlace, velika bi podrska bili Dps-u u unapredjenju ove drzave i njenih zakona.

Sara,

Oce Demokrate da imaju vecu podrsku od strane gradjana, a da sa druge strane nista ne rade. Lako je neciji trud i rad negirati, a tesko preduzeti korake ka unapredjenju ove drzave.

pub111,

Smjesnije partije od Demokratske nema

Anonimous,

Gospodo 'evropljani', koliko god da sam protiv DPS-a i njihovog potkradanja, ovaj zakon vas je razotkrio, sada ste na ledini koliko god htjeli da sakrijete noge, niste zmija, već zelembać. Vaš potez vas je maltene izjednačio sa DF-om. Sada slobodno ruku pod ruku sa njima u Kristal na koljenicu...

Ostavi komentar

0/300