14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP kolašinskom DPS-u: Mi koji "teturamo", bolje stojimo od vas

Politika

Comments 0

SNP kolašinskom DPS-u: Mi koji "teturamo", bolje stojimo od vas

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Pozivamo dušebrižnike iz DPS-a da ne politizuju jedan ovakav narodni skup, koji su podržali svi Kolašinci, bez obzira na političku pripadnost, poručili su iz kolašinskog SNP-a reagujući na saopštenje tamošnjeg DPS-a.

''Sinoćnji praznik pravoslavlja u Kolašinu lokalni DPS koristi da ponovo prebrojava svoje sugrađane. Sramno i bestidno, čak i u ovim blagim danima pokušavate da bacite još jednu klicu razdora među svoje komšije i sugrađane. Gdje ste sinoć bili vi koji se iza sramnih saopštenja krijete? Umjesto da ruku pod ruku kao prijatelji, braća i komšije zajedno sa narodom stanete u red , vi se ponovo krijete i kukavički klevećete''- navedeno je u saopštenju SNP-a.

''A na vaše tvrdnje da ne branimo crkve, već njen novčanik, poručujemo vam da čuvate vi vaše novčanike, koje svi znamo kako ste punili, a dostojanstvo sačuvati ne možete, jer ste ga bespovratno izgubili. A mi koji teturamo, kako navodite, bolje stojimo od vas koji ste pali na ispitu časti i dostojanstva, sad i za sva vremena''- zaključili su iz SNP-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR