11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate odgovorile DPS-u: Informacije sa terena vam izazivaju paniku i strah

Politika

Comments 2

Demokrate odgovorile DPS-u: Informacije sa terena vam izazivaju paniku i strah

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na saopštenje Savjeta mladih DPS-a.

"Očito da informacije sa terena izazivaju paniku, strah i političku groznicu kod šefova režima. Uznemirujuće i za Đukanovića zastrašujuće mora djelovati činjenica da ovih dana preko 100000 građana svih vjera i nacija mirno protestuje u gotovo svim opštinama u Crnoj Gori", navodi se, između ostalog, u saopštenju poslanika Demokrata Dženana Kolića.

Jedno je sigurno, naveo je on: DPS se osipa, i to ne desetinama ili stotinama, već hiljadama.

"A kad se već tako osipaju, ne treba se čuditi što usled paničnih poteza sve dublje tonu. Ono što ih naročito vuče na dno jeste činjenica da građani ne žele da se identifikuju sa onima koji narušavaju mir i sklad i sa onima koji šire mržnju među braćom, prijateljima i komšijama.

A kad smo kod medalja, realno je očekivati da Vojislav Šešelj narednih dana uruči medalju svom ratnom drugu Milu Đukanoviću. Jasno, u nezaobilaznom društvu Vuka Draškovića koji pridržava britvu, jer se Đukanović do sablje nije vinuo. Ipak se drugarstvo ne zaboravlja, a uz to – sličan se sličnom raduje, kao što se Milo obradovao Šešeljevoj slobodi i Draškovićevom prispjeću na Kongres DPS-a", naveo je on.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

danilo s.

Ako ovaj momak zaista vjeruje u to što priča, onda se ovim preostalim 500.000 plus "gradjana CG svih vjera" loše piše. Milo, raspiši hitno izbore. Da se prebrojimo. Dok nas još ima?

Podgoricanin

Pravi Crnogorac nikada neće glasat za izdajicu Crne Gore. To mogu samo Posrbice! Ako ste toliko ubijeđeni u pobjedu sto ne inicirate izbore??? Nego treba da vam stignu Copy aparati da ne zafali. Nesto vam se presjednik gospodin Copy Paste umirio????