Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

BMW Serije 3 stigao u prodajne salone u Podgorici

| Postavio/la: Jelena Grbović

BMW Serije 3 stigao u prodajne salone u Podgorici

Voli Motors BMW predstavio je u svom MINI prodajno-servisnom centru novi BMW Serije 3, koji je već dugi niz godina najpopularniji BMW model.

Promoter nove Serije 3 je Noris Kol, trojka Budućnosti Voli.

Ovaj vanvremenski BMW model, u svojih prethodnih 6 generacija, prodat je u više od 15 miliona primjeraka širom svijeta, a najnoviji model odlikuje potpuno nove interpretacije tradicionalnih BMW dizajnerskih elemenata kao što su “Hofmeister kink”, “Kidney grill” i prednje i zadnje LED svjetlosne grupe, navodi u saopštenju.

Najupečatljivije promjene su, kako su naveli, u enterijeru vozila.

"Kvalitet materijala i izrada svakog elementa unutrašnjosti je na najvišem nivou-nova postavka centralnog informacionog ekrana od 12,3 inča koji se nadovezuje na instrument tablu, najnoviji elementi opreme, nove kontrole klima uređaja i farova. Automobil je porastao sedam centimetara po dužini u odnosu na prethodnika, veće mu je međuosovinsko rastojanje za četiri cm, a lakši je 50kg. Posjeduje novi sistem oslanjanja sa novim tipom amortizera, što će doprinijeti još boljoj dinamici vožnje. Na prvi pogled dizajn ovog automobila potencira njegov sportski karakter", naveli su u saopštenju.

Kupcima su, kako su naveli, dostupne četiri linije opreme, Advantage, Sport Line, Luxury Line i M-Sport paket.

"BMW Serije 3 nudi veliki broj inteligentnih sistema asistencije i inovativnih tehnologija koje svako putovanje čine još bezbjednijim i komfornijim. Bilo da je riječ o asistentu za gužvu u saobraćaju, parkiranje ili kontrolu gestovima – sa sistemom BMW Live Cockpit Professional i potpuno digitalnim prikazom instrumenata na ekranu od 10,25”.

Najpopularniji model u Crnoj Gori je, kako su naveli, BMW 320d.

Startna cijena ovog modela je 37.990€, dok je početna cijena modela 330i 41.990€.

"Iako je tek dospio na puteve, potupuno novi BMW Serije 3 Sedan pokazuje kako treba sebe iznova transformisati i predstavlja osvit novog doba u automobilizmu", zaključili su u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300