Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ivana u Beogradu "upecala" pravog Džonija Depa

| Postavio/la: Antena M

Ivana u Beogradu "upecala" pravog Džonija Depa

U isto vrijeme na istom mjestu, napisala je srpska pjevačica i članica grupe 'Hurricanne', Ivana Nikolić. Ona je prva osoba koja je 'upecala' pravog Džonija Depa (55) u Beogradu.

Kako su se u gradu povodom snimanja filma 'Minamata' pojavila čak tri dvojnika glumca, mnogi nisu bili sigurni je li s Ivanom pravi onaj ili 'pogrešni', prenosi 24sata.hr.

"Prišla sam mu i zamolila ga da se slikamo. Sjedio je preko puta mog stola. Sigurnost za mene u tom trenutku nije bila problem - objasnila je Nikolić. Dodala je da se pohvalila kako njen bend često svira na Karibima te su razmijenili mailove.

"Bio je jako pristojan i uljudan. Nadam se da ćemo se sresti još jednom i da će imati prilike da nastupi s nama - ispričala je pjevačica. Na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a mnoge djevojke su joj u komentarima napisale da su ljubomorne na nju.

Dep je odsjeo u penthouse-u luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju, između ostaloga, ima i vlastiti ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.

Ostavi komentar

0/300