Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Novi filmovi u Cineplexx-u

| Postavio/la: Ana Ašanin

Novi filmovi u Cineplexx-u

 U Cineplexxu i ove nedjelje novi filmovi. U nastavku pogledajte trejlere:

NOŽ U LEĐA 

Radnja filma "Nož u leđa" vrti se oko porodičnog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Tombija, glave porodice.

U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične tajne.

Svaki član porodice postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma.

 NEBESKA TEMA

Nebeska tema scenariste i reditelja Mladena Matičevića je dugometražni dokumentarni film sa elementima igranog filma o velikanu naše muzike Vladi Divljanu.

U filmu učestvuju najznačajniji autori sa ex-Yu prostora, koji su specijalno za ovu priliku snimili nove verzije Vladinih pjesama.

Ovakav autorski pristup i veliki broj atraktivnih učesnika čini ovaj film jedinstvenim projektom kakav još nije viđen na našim prostorima.

Film je po formi i narativnoj strukturi sličan odnosno srodan svom glavnom junaku - istovremeno i dokument i bajka, i urban i emotivan i romantičan.

ODBROJAVANJE

Film prati mladu medicinsku sestru, Talitu Bejtmen, koja iz zabave preuzima aplikaciju koja tačno predviđa kada će osoba umrijeti.

Aplikacija joj tada pokaže da ima samo tri dana života.

Kako vrijeme otkucava, nju počinje da progoni tajanstvena figura, a Talita mora da pronađe način da spasi sopstveni život prije nego što joj nestane vremena.

PORODIČNI DAN

U nedjelju, 1. decembra, u periodu od 12 do 17h, biće organizovane kreativne i likovne radionice i face painting za najmlađe posjetioce u okviru događaja Porodični dan, tematski povezane sa trenutno najgledanijim filmom u našem bioskopu Zaleđeno kraljevstvo 2, saopštili su iz Cineplexxa.

Ostavi komentar

0/300