Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hari Mata Hari: Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori

| Postavio/la: Milena Aprcović

Hari Mata Hari: Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori Foto: Screenshot YouTube

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je u Sarajevu bogat petodnevni novogodišnji program koji će biti održan na gradskom trgu.

Budva je već dvije decenije prepoznata kao regionalni centar novogodišnjih dešavanja, a to svakako namjerava i da ostane, poručuju iz lokalne Turističke organizacije. 

Veliko zadovoljstvo što je dio novogodišnjeg programa u Budvi nije krio ni Hari Varešanović koji je tokom pres konferencije podijelio svoje utiske s novinarima i prisutnim gostima.

"Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori 1985. godine i tamo kad odem, osjećam se kao kod kuće", izjavio je Hari.

"Ovo će biti moj dvadeseti nastup tamo i vrhunac moje 30-godišnje karijere", s ponosom je dodao slavni sarajevski pjevač.

Upitan šta misli o turističkoj ponudi Crne Gore, rekao je: "Možemo da učimo od komšija! Divna je konekcija između nas, Bosanaca i Hercegovaca i Crnogoraca". 

Građani Bosne i Hercegovine pozvani su da osjete čarobni budvanski duh i uživaju u različitim žanrovima muzičkih programa, navodi se u saopštenju.

"Turistička organizacija Opštine Budva mislila je na sve, pa je tako osigurala i brojne aktivnosti za najmlađe te sada već tradicionalni koncert klasične muzike.

Osim Budve, novinarima i turističkim radnicima iz Bosne i Hercegovine, novogodišnji program na otvorenim gradskim trgovima promovisali su i predstavnici Bara, Tivta, Kotora i Herceg Novog, kao i hotel Splendid poznate kompanije Montenegro stars hotels group. Poznati izvođači koji će nastupati u ovim gradovima sigurno će zadovoljiti i ukuse najzahtjevnijih poznavalaca muzike", zaključuju u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300