Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Otvoren novi multimedijalni T-Centar u Ulcinju

| Postavio/la: Milena Aprcović

Otvoren novi multimedijalni T-Centar u Ulcinju

Povodom otvaranja novog multimedijalnog T-Centra u Ulcinju, iz Crnogorskog Telekoma najavili su nedjelju popusta, tokom koje će cijene usluga za nove korisnike u tom gradu biti niže i do 50 odsto, a uređaji jeftiniji i do 100 eura.

Svečanom otvaranju prisustvovao je predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić sa saradnicima.

Iz Telekoma poručuju da će redizajnirana digitalna poslovnica u ulici Ali Riza Ulcinaku bb, korisnicima ponuditi lakši pristup servisima i uslugama kompanije.

„Iskustvo nam je pokazalo da ovakav način prezentacije proizvoda i usluga Telekoma – bez obzira da li je riječ o fiksnim, mobilnim, internet, TV ili integrisanim ponudama – u najvećoj mjeri odgovara našim korisnicima. Budući da smo najveća telekomunikaciona kompanija koja u svom portfoliju ima sve ove usluge na jednom mjestu, multimedijalni centri korisnicima nude potpuno novo iskustvo u prezentaciji, a naše stručno osoblje im olakšava snalaženje i izbor uređaja i servisa, i benefita koje imaju kada potpišu ugovor sa Telekomom“, izjavio je Dušan Banović, direktor sektora za rezidencijalne korisnike Crnogorskog Telekoma. 

U Telekomu zaključuju da će moderan ambijent novootvorenog multimedijalnog centra, uređenog po najvišim standardima i konceptu Dojče Telekom grupe, doprinijeti imidžu grada kao atraktivne turističke destinacije.

Povodom otvaranja T-Centra u Ulcinju, iz Telekoma korisnicima nude posebne povoljnosti za kupovinu uređaja i usluga. Tako će u narednih sedam dana, do petka, 11. aprila, za sve posjetioce T-Centra u Ulcinju uređaji Huawei P9 Lite mini i Y6, kao i Huawei P10 Lite i P20 Lite biti jeftiniji i do 100 eura.

Istovremeno, cijene niže i do 100 eura važe za kupovinu modela Huawei P Smart 2018 i Honor 8 Lite, kao i Huawei P20 i P20 Pro preko Telekomove web prodavnice (telekom.me).

Pretplata za sve nove korisnike TV servisa Extra Duo, TV Duo, Extra Trio i Magenta 1 u prvih 12 mjeseci biće niža 50 odsto, dok 40 odsto popusta očekuje nove korisnike Max postpejd i Libero paketa za mobilni internet, dodaje se u saopštenju. 

Ostavi komentar

0/300