Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Telekom: Najjeftiniji pozivi prema mobilnim mrežama u Crnoj Gori

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Telekom: Najjeftiniji pozivi prema mobilnim mrežama u Crnoj Gori

Posljednjih godina fiksni telefon nam je uglavnom potreban za internet i TV servise, dok se u medijima uglavnom priča o mobilnim uslugama.

"Fiksni telefon koristimo da se čujemo sa roditeljima ili rođacima, kada treba prijaviti neki kvar, ili za duže razgovore sa prijateljima – da se iskoriste besplatni minuti. Navikli smo da sa fiksnog ne pozivamo mobilne brojeve jer je to, uvjereni smo, užasno skupo. Ipak, više nije tako"- kazali su iz Telekoma.

Crnogorski Telekom od početka mjeseca primjenjuje nove tarife u fiksnoj telefoniji, niže od 10 do 19 odsto. Tako se pozivi sa fiksnog ka mobilnim brojevima u zemlji kreću od 3,5 centa po minutu, a pozivi ka fiksnim brojevima, lokalni i međugradski, već od jedan cent.

To znači da sada sa fiksnog možete pozivati mobilni broj bez ikakve bojazni od velikih računa. Padaju u vodu sve prethodne zabrane, jer najniža cijena poziva sa fiksne ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori upravo je iz Telekom mreže.

Paket sniženja u fiksnoj Telekom mreži, koji su na snazi od 1. juna, podrazumijeva i niže cijene lokalnih i međugradskih poziva, kao i poziva prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Uz sve to, paketi Standard i Super uključuju po 2.000 besplatnih minuta za razgovore ka Telekom mobilnoj i fiksnoj mreži.

"Da se trendovi mijenjaju u korist fiksne telefonije, pokazuju i brojke. Naime, u aprilu 2019, u odnosu na isti mjesec prethodne godine, broj korisnika mobilne telefonije u Crnoj Gori je veći za pet, a fiksne čak za 12 posto. Podsjećamo da je ukupan broj priključaka fiksne telefonije na kraju aprila iznosio 177.388, što je 1.388 priključaka više nego u martu. Od ovog broja priključaka fiksne telefonije najviše priključaka ima Telekom – čak 111.050" - zaključuju u Telekomu. 

Više informacija o fiksnim paketima Telekoma može se dobiti u T-Centrima i na sajtu www.telekom.me.

Ostavi komentar

0/300