Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

M:tel akcija za postpaid korisnike: Surfuj, šeruj, strimuj

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

M:tel akcija za postpaid korisnike: Surfuj, šeruj, strimuj

Kompanija m:tel je pripremila akciju za postpaid korisnike u kojoj svi koji odaberu neki od Urban Neo paketadobijaju besplatnih 500GB mobilnog Interneta.

Ova ponuda, kako su objasnili, korisnicima omogućava i kupovinu vrhunskih mobilnih telefona na rate i to po super cijenama!

''Iz ponude izdvajamo: Xiaomi Pocophone F1 po cijeni od samo 2€ mjesečno uz Urban NEO M paket, Samsung Galaxy S9+ sa mjesečnom ratom od 7€  uz Urban NEO XL, Samsung  Galaxy Note 9 sa cijenom od 9€ eura mjesečno uz Urban NEO XXL i Xiaomi Mi A2 za samo 1€ mjesečno uz Urban NEO M paket''- navode uz Mtela i dodaju:

''Podsjećamo da u Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gri su neograničeni, au svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta - čak do 150GB mjesečno.Urban NEO porodicu čine: M, L, XL i XXL paket. Pretplata za paket M iznosi 18,90 eura, za Urban NEO L – 23,90 eura, za XL 33,90 eura i za paket Urban NEO XXL -53,90 eura''- naveli su iz te kompanije.

Ponuda, kako su objasnili, važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Promotivna kampanja traje do 30.09.2019, a mogućnost kupovine telefona iz akcije važi do isteka zaliha.

 Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Ostavi komentar

0/300