Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Mbape kažnjen 180.000 pred utakmicu koju je riješio

| Postavio/la: Bojan Šuković

Mbape kažnjen 180.000 pred utakmicu koju je riješio

Pred početak sezone dobio je povišicu od 180.000 eura mjesečno, ali sa takvim primanjima dolazi i određena doza odgovornosti. Ne baš mala. Pa je tako Kilijan Mbape kažnjen sa 180.000 zbog toga što je samo nekoliko minuta zakasnio na sastanak Pari Sen Žermena uoči sudara sa Olimpikom iz Marseja.

Šef struke Tomas Tuhel toliko se razbjesnio da je sam već sankcionisao Mbapea, koji je taj meč i počeo na klupi, ali je Njemac pritisnut rezultatom 0:0 morao da poklekne i uvede ga u igru u 62. minutu umjesto Erika Čupa Motinga. Samo tri minuta kasnije Mbape je postigao prvi gol u pobjedi od 2:0, ali mu to nije pomoglo da izbjegne kaznu.

Zanimljivo je i to što se vijest pojavila tek danas, iako je sama utakmica igrana još 28. oktobra. Može biti da su u Parizu izgubili strpljenje za sve hirove skupocjenih zvijezda ekipe nakon ispadanja od Mančester junajteda u Ligi šampiona. Teško da će ih mnogo zaboljeti, Mbape primjera radi godišnje zaradi više od 20.000.000 eura.

Pa se tako saznalo i da je Adrijen Rabio, koji ne igra već tri mjeseca, suspendovan zbog izlaska u noćni klub, odmah nakon poraza od Junajteda za koji sam nije nimalo kriv. Ali Rabio je posebna priča. Njemu na Parku prinčeva svakog mjeseca skinu poneki euro

Skidali su mu i za meč sa Marsejom, jer je kasnio sa Mbapeom i zato što u januaru nije povrijeđen putovao na protomotivne aktivnosti po Bliskom istoku… Sad se piše i da će dobiti otkaz prije isteka sezone. Ne znaju više šta će sa njim, znaju samo da na ljeto ide bez obeštećenja.

Ostavi komentar

0/300