14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Real poslao ponude za trampu na dvije adrese

Fudbal

Comments 0

Real poslao ponude za trampu na dvije adrese

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Izgleda da od Pogbe nema ništa, sve su manje šanse da će Zidan dobiti oo što želi, tim prije što neki izvori bliski igrači tvrde da bi on više volio povratak u Juventus koji smatra drugom kućom.

Izgleda da je Zidan pristao na dovođenje Eriksena, Florentino Perez je ponudio oko 50 miliona eura i Sebaljosa, mladog reprezentativca Španije na koga Zidan ne računa. Ovaj igrač je po volji Poketino, međutim, Totenhem pregovara oko Ndombelea i Lo Selsa, pitanje je da li bi željeli još jednog veznog fudbalera.

Florentino Perez sa druge strane, i dalje pokušava da ostvari san i dovede Nejmara. Brazilac želi u Barselonu, navodno Real pokušava preko Nejov oca da pokvari posao. Oni su spremni da ponude Džejmsa Rodrigeza ili Bejla, kao i 130 miliona eura, ali čini se da to neće biti dovoljno.

Nejmar ne želi povratak u Pariz, čak se priča da je u svađi sa ocem koji insistira da obaveze moraju da se poštuju. Barselona je spremna za transfer, ali ne i da u njega bude uključen Dembele koga žele Parižani.

Šta će od svega biti, ostaje da vidimo, tek najskuplji igrač svijeta u istoriji je čvrst u namjeri da ode iz Pariza, čini se da je i klubu svega dosta, ali sada pokušavaju da izvuku najbolje iz čitave situacije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR