Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Posljednje dvije ponude za Pogbu

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Sportske.net

Posljednje dvije ponude za Pogbu

Sudbina Pola Pogbe i dalje visi u vazduhu. Naime, Real i Juventus su spremni da plate 170 miliona eura za Francuza, "Đavoli" traže 200.

Ali, oba kluba očekuju od Rajole, ali i samog Pogbe da olakšaju transfer, sa druge strane Mančester Junajted neće popustiti.

Kakav bi mogao da bude rasplet?

"Đavoli" treba da realizuju dolazak Megvajera i Bruna Fernandeša, to će biti više od 150 miliona eura, ali ne moraju da prodaju Pogbu.

Sa druge strane, ako on zatraži transfer, stvari bi mogle da postanu nepodnošljive.

Real se nada da će privoljeti Pogbu tako što bi mu ponudio platu koju ima Bejl, oko 15 miliona eura, toliko zarađuje u Junajtedu.

Juventus ne može toliko da plati, osim eventualno kroz sponzorske ugovore, ali ima kartu na koju želi da zaigra, Dibalu koji je meta Junajteda.

Juve bi platio oko 90 miliona, poslao Argentinca na "Old Traford" i tako dobio ogromno pojačanje. Pogba ne bi imao ništa protiv da se vrati u klub, tu nema neizvjesnosti, jednostavno navijači i saigrači ga obožavaju.

Sve je u rukama Junajteda, ako ne bude transfera u narednih desetak dana, teško ćemo vidjeti promjenu do kraja avgusta, iako Real najavljuje da će do kraja ljeta pokušavati da dovede Francuza.

Ostavi komentar

0/300