9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Atletiko sprema brazilsku senzaciju za kraj

Fudbal

Comments 0

Atletiko sprema brazilsku senzaciju za kraj

Izvor: Mozzartsport

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Utrošio je madridski Atletiko ovog ljeta na stotine miliona eura kako bi nadomjestio izostanak nekoliko krucijalnih igrača iz generacije čije je vrijeme isteklo, ali i pored svih ulaganja i kupovina na stadionu Vanda Metropolitano još nije kraj prijelaznom roku!

Zato je Atletiko spremio nešto veliko za posljednje dane ljetnje pijace. U pitanju je brazilska senzacija Everton Soareš, koga je Unaj Emeri silno želio u Arsenalu prije nego što se na horizontu pojavio Nikola Pepe.

Brazilski UOL Esporte, inače jedan od najpouzdanijih medija u zemlji koja se ovih sedmica bori s jednom od najvećih prirodnih katastrofa u novijoj istoriji čovečanstva, tvrdi da su pregovori Atletika i Evertonovog kluba Gremija u toku i da postoje dvije varijante.

Prva je da se razgovori ubrzaju i transfer završi do 2. septembra, kada se završava prinelazni rok u Španiji, ili da se cio posao završi za januar. Ovu vijest potvrđuje i radio Marka, inače dio medijske kuće i najtiražnijeg lista u Španiji.

Problem će, baš kao i za Arsenal, biti kako da se isplati obeštećenje. Naime, samo 50 odsto od obeštećenja, kakvo god ono bilo, pripašće Gremiju. Čak 30 odsto ide biznismenu Žimaru Velozu, 10 procenata Fortalezi i još 10 investitoru Selsu Rigu. Dakle, prilično zamršena priča. Ali, mogla bi da se završi uspješno, pošto su se raspertlavale i mnogo komplikovanije situacije od ove. Tako je to, jednostavno, s brazilskim fudbalerima, pogotovo onim najtalentovanijim.

Everton je pažnju javnosti najviše privukao tokom posljednjeg izdanja Kopa Amerika, kada je bio jedno od tajnih oružja selektora Titea u napadu na šampionsku krunu. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR