Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Brnović suspendovan na osam utakmica zbog vrijeđanja sudija

| Postavio/la: Bojan Šuković

Brnović suspendovan na osam utakmica zbog vrijeđanja sudija

Branko Brnović, trener Budućnosti, dobio je osam utakmica zabrane vođenja tima, a moraće i da plati novčanu kaznu od 1.000 eura.

U obrazloženju Disciplinske komisije FSCG se kaže:

"Shodno članu 42 stav 3 Discipliskog pravilnika FSCG zvaničniku FK Budućnost Brnović Branku utvrđuje se disciplinska mjera.

a) zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500,00 eura zbog nesportskog ponašanja - psovanja i vrijeđanja i pomoćnog sudije Jovice Tatara na utakmici 8. kola Telekom 1. CFL Budućnost - Sutjeska, čime je počinio prekršaj iz člana 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG.

b) zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500 eura zbog nesportskog ponašanja - psovanja i vrijeđanja sudije utakice Predraga Radovanović na utakmici 8. kola Telekom 1. CFL Budućnost - Sutjeska, čime je počinio prekršaj iz člana 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG.

"Primjenom istih propisa Disciplinska komisija FSCG izriče jedinstvenu disciplinsku mjeru zabrana obavljanja funkcija na osam utakmica i novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura i nema pravo obavljanja funkcija na prvenstvenim i Kup utakmicama kojima rukovodi FSCG sve dok disciplinska mjera traje. Disciplinska mjera teče od 18. 09. 2019. godine", kaže se u saopštenju.

Komentari

Drasko,

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, nažalost.. Balkan je ovo, ljudi.. Nema tu sportskog duha i viteštva, samo divljaštvo i nasilje....

Veljko,

Branko Brnoviću, upropastio si igru reprezentacije CG. Upropastićeš i igru fk"Budućnost" ! I pored molbi navijača da napustiš Budućnost jer si stvarno nesposoban da vodiš fudbalski timove, (već viđeno) Napušti crnogorski sport.!

Šćepan,

Trebalo bi uvesti makar 3 extra boda na kraju prvenstva za ekipu koja ima najmanje kartona, kao i oduzimanje bodova onima koji imaju najviše kartona. Ako ovako mali ne možemo biti prvaci svijeta, mogli bi se izdvojiti pravim sportskim ponašanjem. Volimo te Crna Goro!

Ostavi komentar

0/300