Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Odjeća fudbalera Barselone privukla pažnju, a kad tek vidite cijenu...

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Sportsport.ba

Odjeća fudbalera Barselone privukla pažnju, a kad tek vidite cijenu...

Fudbaleri Barselone privukli su veliku pažnju španske javnosti. Katalonci su golom Lionela Mesija slavili u minulom kolu protiv Atletika (1:0), no više nego o samoj pobjedi na kraju se pričalo o stajlingu Barselonih zvijezda.

Iza cijele priče u suštini stoji partnerstvo Barselone i američkog dizajnera Toma Brauna koji je za Mesija i društvo spremio 'posebnu' odjeću, koju će moći da nose i svi koji budu željeli da budu obučeni kao oni, mada će za to morati da odriješe kesu.

Tako će, primjera radi, oni koji žele da budu kao Mesi, Rakitić, Suarez..., za jaknu će morati da izdvoje 2740 eura i 919 eura za pantalone, a ništa povoljnije nisu ni košulje i džemperi koje su takođe imali na sebi.

U Barseloni se nadaju da će ovaj potez marketinškog sektora uroditi plodom i da će na jaknama i pantalonama uspjeti zarađivati skoro koliko i na dresovima, no teško je vjerovati da će tako biti, pogotovo ukoliko pogledamo reakcije navijača na Twitteru.

"Odmah privedite osobu koja je oblačila fudbalere Barselone", piše, između ostalog, jedan korisnik, dok se drugi čudi koliko zapravo koštaju odjevni predmeti.

Ostavi komentar

0/300