Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Srbin opljačkan dok je igrao protiv Juventusa

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Mozzartsport.com

Srbin opljačkan dok je igrao protiv Juventusa

Srpski reprezentativac i fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić opljačkan je u subotu uveče dok je sa svojim timom igrao derbi italijanskog prvenstva protiv Juventusa, prenijeli su rimski mediji.

Trojica lopova su obila kuću Sergeja Milinkovića Savića u toku utakmice Lacija i Juventusa, gdje je Sergej bio tvorac preokreta Lacijala i tom prilikom su mu ukrali nakit u vrijednosti od 100.000 eura. Takođe, mediji sa Apenina navode da je Sergej ostao bez gotovine u iznosu od 5.000 eura.

Kako se dalje navodi, u pitanju su satovi marke Roleks i Ubolet te nakit i gotovina koja se nalazila u domu Milinkovića Savića. Sve su to zabilježile sigurnosne kamere, pa je rimska policija krenula u potjeru za lopovima.

Po povratku kući sa utakmice, Sergej je otkrio da je opljačkan, pa je odmah obavijestio policiju, koja je preuzela video snimke i utvrdila da je riječ o trojici momaka.

Prema navodima italijanskih medija, moguće je da je riječ o istim ljudima koji su izveli seriju pljački u posljednjih nekoliko mjeseci u Rimu.

Ostavi komentar

0/300