14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abramovič odbio još jednu ponudu za prodaju Čelsija

Fudbal

Comments 0

Abramovič odbio još jednu ponudu za prodaju Čelsija

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Novi pokušaj – novi neuspjeh. Javio se ponovo kandidat zainteresovan da kupi Čelsi od Romana Abramoviča, ali ni on nije uspio da „slomi“ Rusa da mu kaže „da“.

Kako piše Vol Strit Džurnal, američki tajkun Tod Boeli danima je pregovarao sa Romanom Abramovičem oko kupovine Čelsija. Ruski milijarder je zakucao cijenu na 3,6 milijardi dolara i ne popušta. Svi pokušaji Boelija da izbori popust nisu uspjeli. Na kraju su dvije strane obustavile razgovore, jer pomaka nije bilo.

Međutim, Amerikanci tvrde da Tod Boeli, koji je vlasnik 20 odsto akcija bejzbol tima Los Anđeles Dodžers, neće odustati. Važi za upornog čovjeka, koji se teško miri sa tim kad mu neko kaže „ne“.

A, za Romana Abramoviča se dugo već pominje da bi mogao da proda Čelsi, jedino što je on do sada odbio svaku ponudu. Međutim, djelovalo je da mu uzde zaista izmiču iz ruku u posljednjih godinu i po dana, jer toliko nije bio ni na jednoj utakmici na Stamford bridžu, a još pride je zabrana na kupovinu igrača dobro uzdrmala Plavce.

Sve se, ipak, okrenulo, Čelsi igra sjajno sa velikim brojem mladih igrača u timu, pa i Abramoviču budućnost kluba sada djeluje daleko svjetlije.

Ruski tajkun je, inače, kupio Čelsi 2003. godine za 140.000.000 eura, ali je vrijednost kluba od tada višestruko porasla, jer su osvojene Liga šampiona, dvije Lige Evrope, Svjetsko klupsko prvenstvo, pet titula prvaka Engleske, pet Kupova Engleske i dva Superkupa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR