10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bokan: "Cilj plej-of ABA lige, posvetićemo se Eurokupu jače nego ikad"

Košarka

Comments 0

Bokan: "Cilj plej-of ABA lige, posvetićemo se Eurokupu jače nego ikad"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan rekao je na predstavljanju Slobodana Subotića, novog stratega "plavih", da je cilj kluba naredne sezone plasman u plej-of ABA lige.

„Svaki put kada se Budućnost plasira među prva četiri tima u ABA ligi, veliki je uspjeh, kada igra finale to je ogroman uspjeh, a kada je osvoji – to je nevjerovatan uspjeh. Naša ekipa ima peti budžet lige. Crvena zvezda ima ubjedljivo najveći, tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević. Zatim Cedevita Olimpija, a prvi put u Crnoj Gori dva kluba (Budućnost Voli i Mornar) imaju isti budžet“, rekao je Bokan i odgovorio na pitanje šta su ambicije kliuba...

"Pred nama je i Eurokup, kao takmičenje u kome,možda, možemo da iznenadimo, jer finalisti idu u Euroligu. Tom takmičenju ćemo se posvetiti jače nego ikad."

Bokan je kazao da učešće u Euroligi nije napravilo veći problem kada su finansije u pitanju.

"U narednih deset dana završićemo sve obaveze iz prethodne sezone, imamo dug od jedne plate za određeni broj igrača, ali to ćemo riješiti naredne sedmice. Postojao je strah da bi učešće u Euroligi moglo da poremeti finansijsku stabilnost, ali je uprava kluba uradila sve da to toga ne dođe. Uspjeli smo u tome“, kazao je Bokan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR