15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Seriji otkaza nema kraja: SAD bez još jedna zvijezde na Mundobasketu

Košarka

Comments 0

Seriji otkaza nema kraja: SAD bez još jedna zvijezde na Mundobasketu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Serija otkaza u nacionalnom timu Sjedinjenih Američkih Država nema kraja. U danu kada je Bredli Bil saopštio selektoru Gregu Popoviču da neće biti dio ekipe na Mundobasketu u Kini, svoj otkaz uručio je i – Zajon Vilijamson!

Prema informacijama dobro obaviještenog novinara Šamsa Čaranije, supertalentovani košarkaš Nju Orleansa odlučio je da se ne odazove pozivu u trening kamp SAD zbog toga što želi da bude maksimalno posvećen integrisanju u NBA sistem i redove Pelikansa.

Nju Orleans je dojučerašnjeg igrača univerziteta Djuk uzeo kao prvog pika na ovogodišnjem NBA draftu, a povrijedio se u svojoj prvoj utakmici Ljetnje lige. Vilijamson se smatra jednim od predvodnika novog košarkaškog talasa igrača s one strane Atlantika, potencijalno čak i nasljednikom Lebrona Džejmsa po mišljenju stručne javnosti.

Bio je planiran da bude uključen u rad reprezentacije zbog čega je bio naknadno stavljen na spisak kako bi prikupljao reprezentativne navike, možda čak i da se nađe na konačnom spisku putnika za Daleki istok poslije serije otkaza, ali su i njegovi planovi drugačiji od onih koje ima Greg Popovič. Osim Bila i Vilijamsona, pozive su ranije odbili Entoni Dejvis, Džejms Harden, Erik Gordon i Si Džej Mekolum.

S obzirom da se Vilijamson nije našao na inicijalnom spisku kandidata za dres SAD, Popovič i dalje na raspolaganju ima 15 igrača za Mundobasket, ali je još prije nekoliko dana najavljeno da će biti dodatnih poziva.

Čekamo samo da vidimo ko će biti uključen...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR