15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šok u Melburnu: Marej u suzama najavio odlazak u penziju

Ostalo

Tag Video
Comments 0

Šok u Melburnu: Marej u suzama najavio odlazak u penziju

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
''Teško je, učinio sam sve što sam mogao''- kazao je Marej.

''Mučim se već 20 mjeseci sa bolovima. Uradio sam sve što sam mogao da riješim problem sa kukom, ali ne ide. Volio bih da moj posljednji turnir bude Vimbldon'' – rekao je Britanac.

Nekada prvi reket svijeta Endi Marej bi vrlo brzo mogao da ode u penziju. Škot je najavio da razmišlja o tome da „okači reket o klin“.

Razlog za to su ozbiljni problemi sa povredom kuka zbog koje je već morao na jednu operaciju. Kako je objasnio na konferenciji za medije, moraće najvjerovatnije na još jednu, znatno težu.

''Ne osjećam se dobro, mučim se sa ovim dugo, dugo vremena, pod konstantnim bolovima sam već 20 mjeseci. Uradio sam sve što sam mogao da riješim problem sa kukom, ali je bol prejak. Ne mogu da igram ovako, rekao sam mom timu još u decembru da ovako neću moći'' – počeo je priču Marej.

Trenutno 230. igrač planete ima cilj – da se oprosti kod kuće, na Vimbldonu. Međutim, kako stvari stoje teško da će se to dogoditi.

''Volio bih u Londonu da završim karijeru, ali nisam siguran da ću u tome uspjeti. Da li je Australijan open moj posljednji turnir? Vrlo je moguće'' – izgovorio je Endi i briznuo u plač.

Otkrio je i da ne može ni čarape da obuje bez bola.

''Teško je. Mogu da igram pod određenim limitima, ali imati te limite i bol mi ne dozvoljava da uživam na terenu niti da treniram kako treba. Učinio sam sve što sam mogao. Prebacivanje na dubl? Ne, to nije nešto što bih želio'' – poručio je Endi i dodao da bi drugi „odlazak pod nož“ bio radi boljeg kvaliteta života, ne zbog tenisa.

Britanski igrač je u karijeri osvojio tri grend slema (Ju-Es open i dva puta Vimbldon) i ima dvije zlatne medalje sa Olimpijskih igara, u Londonu i Rio de Žaneiru.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR