8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završen odmor, ''plave'' ponovo na okupu

Rukomet

Comments 0

Završen odmor, ''plave'' ponovo na okupu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Rukometašice Budućnosti zajedničkom večerom počele su novu sezonu, u kojoj je glavni cilj plasman na finalni turnir Lige šampiona u Budimpešti, nakon dvije godine pauze.

U novu sezonu, ''plave'' ulaze sa šest novih igračica i željom da do prvog vikenda oktobra kada počinje Liga šampiona, dostignu visok nivo forme kako bi u konkurenciji francuskog Bresta, rumunske Rimniku Vlčee i njemačkog Bitighajma, osvojile što više bodova koji se prenose u glavnu rundu.

Prvi trening u novoj sezoni planiran je za petak u Sportskom centru ''Morača'', a za ponedjeljak je zakazan put za Berane, gdje će biti obavljen uvodni dio priprema.

Već početkom avgusta kreće serija pripremnih mečeva – u Podgorici su planirani dueli protiv Bresta, Ramniku Vlčee i Astrahana, sredinom mjeseca, u Brestu, provjere protiv Meca, CSM Bukurešta i Đera, a krajem osmog mjeseca, rivali u Grudama su Bjelovar i Podravka.

U pauzi između dvije sezone, dvostruki šampion Evrope angažovao je šest pojačanja – uz crnogorske reprezentativke i povratnice u dres Budućnosti Jovanku Radičević i Majdu Mehmedović, na vjernost našem klubu obavezale su se Slovenka Barbara Lazović Varlec, reprezentativka Srbije Sanja Vujović, norveška golmanka Emili Stang Sando, kao i najbolja mlada igračica Bosne i Hercegovine Jovana Ilić.

Nova sezona Lige šampiona počinje prvog vikenda oktobra, kada će u Podgorici gostovati francuski Brest.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR