Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Gojković: Napravljen veliki uspjeh

| Postavio/la: Marija Mitrović

Gojković: Napravljen veliki uspjeh

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore plasmanom u polufinale napravila je veliki uspjeh, ali igrači moraju ostati na zemlji jer ih čekaju još dvije velike utakmice, kazao je selektor Vladimir Gojković.

Crna Gora je danas pobijedila Italiju 10:8 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva.

Gojković je istakao da je teško naći zamjerke u igri kada se dobije Italija

"Vidjela se energija između igrača, vjera i kada smo primili dva-tri gola koja nije trebalo da primimo. To je presudilo, posebno u drugom poluvremenu. I kada su pravili greške, pokrivali su jedan drugog, a Dejan Lazović je bio nevjerovatan", kazao je Gojković.

On je čestitao igračima na igri i velikoj pobjedi.

"Nemam šta pametno da kažem, čestitam momcima. Sada bi trebalo da ostanemo na zemlji. Došli smo do polufinala, ali imamo važne korake ispred nas. Momci su u procesu nekoliko godina, neki nisu igrali na velikim takmičenjima. Odlično su se uklopili, prava su grupa i zbog toga mi je puno srce.", kazao je Gojković.

Najefikasniji crnogorski vaterpolista Marko Petković kazao je da je ostvaren veliki rezultat.

"Pokazali smo nevjerovatnu energiju, koja se osjetila još sinoć kada smo počeli da se intezivnije spremamo za meč. Odigrali smo jednu od najboljih utakmica posljednjih godina. Igrali smo dobro i na prethodnim takmičenjima, ali često nismo imali sreće. Igrali smo i protiv Italije i protiv sudija, ali pokazali smo koliko smo veliki", kazao je Petković.

On je istakao da crnogorski vaterpolisti nijesu rekli posljednju riječ.

"Sada se spremano za polufinale. Mislim da možemo i dalje, jer ovakvu atmosferu u timu nema nijedna selekcija na ovom takmičenju", kazao je Petković.

Ostavi komentar

0/300