11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sredstva dezinformisanja: Aleksandar Vučić, glavni urednik svih televizija

Stav

Comments 4

Sredstva dezinformisanja: Aleksandar Vučić, glavni urednik svih televizija

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Za Antenu M piše: Tomislav Marković

Nakon što su Aleksandar Vučić i njegova stranka uzeli sve televizije sa nacionalnom frekvencijom pod svoje, pomoću sumnjivih finansijskih transakcija koje bi u nekoj uređenijoj zemlji odmah postale predmet kriminalističke istrage – ukazale se potreba za stvaranjem nove šeme televizijskog programa.

Budući da vladajuća partija kontroliše pet velikih televizija (TV Happy, TV Pink, RTS, TV 02 i TV Prvu), plus još nekoliko manjih (TV Studio B, TV Kopernikus itd), riskantno je urednicima pojedinačnih televizija prepuštati na volju uređivanje TV programa, uprkos tome što na čelna mesta u medijima mogu da dođu samo odani ljudi, poznatiji kao poltroni.

Zato su predsednik Republike Srbije & Televizije, Vrhovni gospodar tabloida & kabloida, i njegov tim medijskih glodura i glodara odlučili da naprave jedinstvenu satnicu za sve televizije, kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju. Od sada, pa nadalje i ubuduće program na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom će izgledati ovako.

04.30 Rano jutro: Emisija za buđenje ranoranilaca, uz specijalno uključenje uživo predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je budan već par sati. Dok srpski anđeli spavaju, predsednik je odavno na nogama i već je stigao da još jednom odbrani Kosovo od njegovih žitelja, da učvrsti političku stabilnost na Balkanu pomoću podupirača i stabilizatora, te da još jednom najavi dolazak zlatnog doba u Srbiju koje je već trebalo da stigne, po zimskom redu vožnje, ali izgleda da čami zavejano snegom u nekoj guduri. I sve to pre svitanja!

6.05 Jutarnji pogrom: Emisija za buđenje Srbije iz sna o ulasku u Evropsku uniju.

08.00 Jutarnji dnevnik: Izveštaj o jutarnjim aktivnostima predsednika Vučića glede plana za Kosovo. Razgraničenje live: ekskluzivni snimci iz predsedničkog kabineta u kom Vučić bdi nad mapama i premešta teritorije, razmenjuje stanovništvo i zaokružuje državu po etničkom principu, igrajući se olovnim vojnicima, patuljastim civilima od plastike i minijaturnim zastavicama.

08.15 Dobro jutro sa Đukom: Razgibavanje ostataka zaklanih moždanih vijuga sa poslanikom Srpske napredne stranke koji voli da glumi voditelja. Talk show koji ugošćava najviđenije intelektualce vaskolikog srpstva koji su u stanju da prepoznaju neprijatelja na kilometar, nepogrešivim njuhom koji su razvili u školi za dresuru Oca Nacije i militarističke naracije. Šarolika gostujuća ekipa - od starih majstora borbe za Veliku Srbiju do mladih nada srbijatrije, uputiće vas u male tajne velikih majstora srbotomije tupim predmetima u obliku glave. Nakon što ih pažljivo saslušate upijajući svaku njihovu reč žednim mentalnim sunđerom, osetićete se kao preporođeni a vaša moždana masa će nestati kao rukom odneta.

09.00 Stanje na putevima: Reportaža sa srpskog puta u Evropu, direktno uključenje sa barikade načinjene od domaćih balvana. Emisija počinje songom "Sami sebe zaplićemo, sabotiramo i saplićemo", a završava se popularnim popevkama & zapevkama "Mi ne idemo nikud i ne radimo ništa" i "Road to Nowhere".

10.12 Gastronomad: Kratki intervjui sa nekoliko desetina hiljada srpskih emigranata koji su poslednjih godina napustili majčicu Srbiju, idući trbuhom za kruhom.

11.06 No comment: Mali izbor antologijskih izjava Aleksandra Vučića pod sloganom "Posle predsednika se ne govori".

11.47 Dobar zanat zlata vredi: Kako postati stranački bot i pisati komentare tipa "Potpuno podržavam mudru politiku predsednika Srbije" ili "U Srbiji se živi bolje nego ikad", a da ne izvršite sepuku ili bar samoubistvo vešanjem, pucanjem u slepoočnicu, samospaljivanjem i skakanjem s mosta (redosled nebitan). 

12.08 Galileo: Kratko uputstvo za prepoznavanje i spaljivanje jeretika koji ispovedaju bezbožničko učenje da je Kosovo nezavisna država, da je Crna Gora takođe nezavisna i da se neće vraćati u zajednicu sa Srbijom, da je granica na Drini postojana, te da je drugi dolazak Velike Srbije običan mit domaćih naci-vračeva, a ne proroštvo i obećanje Boga Savaota koji je po nacionalnosti Srbin. Gledaoci koji se jave u emisiju dobijaju na poklon kutiju šibica i hepo-kockice. Emisiju vodi uigran voditeljski par: Ivica Dačić i Aleksandar Vulin.

13.15 Lov i krivolov: Arhivski snimci iz sezone 1998-99. koji prikazuju scene iz lova na albansku divljač: odstrel, prevoz hladnjačama do Beograda i zakopavanje u Batajničku grobnicu.

14.08 Srbija na vezi: Emisija u kojoj voditelji uporno pokušavaju da povežu Srbiju sa razumom, stvarnošću i tolerancijom. Pokušaji uvek bivaju uzaludni, zbog smetnji na vezama, ali nema odustajanja. Nada umire poslednja, ali je zato naša televizija otkupila prava za direktan prenos sahrane.

15.00 Ovo je Srbija: Turistički vodič kroz srpske zemlje – obilazak Crne Gore (srpske Sparte), Republike Srpske (uz zaobilaženje masovnih grobnica), te delova Hrvatske koji predstavljaju vekovnu srpsku turističku teritoriju. Obilazak Kosova južno od Ibra trenutno nije moguć, ali zahvaljujući mudroj politici velikog vođe, uz malu pomoć Rusije i njihovog atomskog naoružanja, odmah posle Trećeg svetskog rata – naša TV ekipa će se uputiti i u kolevku Srbije.

15.30 Vi i Aleksandar Adanja-Vučić: Kontakt-program u u kojem predsednik pomaže gledaocima da reše probleme koje im je sam stvorio.

17:20 Šta radite, bre: Retorička pitanja za predstavnike takozvanog sveta koji su nam oteli Kosovo i pomažu našim vekovnim neprijateljima Albancima da ga zadrže za sebe. Naricanje nad nepravdom koja se nanosi Srbima još od postanka vaseljene, a možda čak i iz doba koje je prethodilo Velikom prasku. Emisiju vodi popularna Suza Moja (devojačko: Nema Roditelja).

18.10 Na skriveno te vodim mesto: Speleološka potraga za neotkrivenim masovnim grobnicama i drugim prirodnim lepotama diljem unutrašnjosti Srbije. Samo za decu i osetljive. Emisiju vode generali osuđeni u Hagu za ratne zločine.

19.00 Slagalica: TV kviz koji vam pomaže da od lažnih informacija, poluistina, paramitoloških priča, teorija zavere, antizapadnjačkih stereotipa, toksične rusofilije i mita o srpskom ekskluzivitetu složite autentičnu sliku sveta koja se u potpunosti poklapa sa političkom vizijom naprednjaka, socijalista, njihovih koalicionih partnera, većeg dela opozicije i bar polovine građanstva. Voditeljka: Matija Vulin Kusturica.

19.30 Nacionalni dnevnik Informer: Centralna dezinformativna emisija radioaktivnog zračenja. Dnevna doza za teške ovisnike o simulakrumu. Najlakše se konzumira ako se guta očima, intravenozno unošenje se ne preporučuje. Idejna okosnica emisije sadržana je u drevnoj srpskoj narodnoj izreci "Albanci nam opet ukradoše Kosovo!"

21.00 TV aukcija: Rasprodaja najskuplje srpske reči po principu ko da manje-više. Aukciju vodi Matija Bećković, poeta koji je svaku svoju reč preprodao po nekoliko puta proverenim kupcima koji su trenutno držali budžet u svojim rukama.

21.00 Studio znanja bez imanja: Psihoanalitička seansa uživo. Na kauču poznatog psihijatra R. Karadžića-Dabića koji emisiju vodi putem video linka gostuju turbo-patriote i odgovaraju na pitanja tipa: Kada ste prvi put primetili da vam nedostaje 15 % duše? Da li vas u snovima posećuje razgraničenje? Kad sanjate kolevku srpstva, da li se u paru sa Kosovom uvek pojavljuje i Kleptohija? Zašto vas okolina ne razume? Da li imate utisak da je ceo svet protiv vas? Kad vam je poslednji put u grudima zakucalo srce Srbije?

22.00 Čas anatomije: Emisija iz kulture smrti & razonode. Živi prenos obdukcije Srbije iz sale našeg poznatog patologa A.V. i njegovog uigranog tima za seciranje mrtvih, samrtnika, živih mrtvaca i poluživih leševa.

23.00 Kulturni centar za odvikavanje od kulture: Program koji se fokusira na regiju koja već decenijama predstavlja periferiju kulture, umetnosti, pismenosti, ljudskosti i mozga.

00.01 Put u budućnost: Eshatološka emisija koja prikazuje stvarnost u Nebeskoj Srbiji. Nasuprot uvreženom mišljenju da je večnost, popularni život budućeg veka - nešto ogromno i veličajno, ovde je sve svedeno na realne srpske razmere: umesto tih ogromnosti, samo jedna sobica, kao u drevnom ruskom seoskom kupatilu, skučena, počađavela, a u svim njenim uglovima samo pauci.

01.00 Propadanje Narodnog pozorišta u deset činova: Serijal koji prati istorijski razvoj Narodnog pozorišta koji se kretao unatrag. Kako su nacionalnu instituciju preuzeli junaci drama Jovana Sterije Popovića, pre svega Lepršić, Ružičić i Fema, koji rukovode pozorištem već decenijama. Sunovrat ostalih pozorišta serbskih biće obrađen u narednim serijalima pod zajedničkim naslovom "Kako smo sistematski uništeni od idiota".

02.00 Velika iluzija: Emisija o srpskom poimanju stvarnosti. Trust pilećih mozgova na čelu sa armijom anonimnih akademika, pisaca nacionalnog inženjeringa ljudskih duša i intelektualaca opšte prakse detaljno izlaže srpsko shvatanje sveta, bića i žića. Tokom emisije kroz studio promiču aveti i prikaze poput Velike Srbije, nacionalističkih sanjarija o etnički čistoj državi, naroda najstarijeg i vaskolike ugroženosti srpstva od spoljnih i unutrašnjih neprijatelja. Razgovor sa umnim glavama (takozvanim umnjacima) vodi popularni trojac bez kormilara Imejdžin Maštarević-Švindl, Tlapnja Pričinović-Opsenica i Haludža Bunilov-Prividović.   

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

Markovic opisa kakva je srbija pod vlascu av i njegove sns sekte.

berg

Ne moramo preko granice ici da vidimo kako ta sema funkcionise...ili o nasoj ne smijemo da pisemo?

Dobro jutro

Aleksandar Adanja Vucic...Haha...Tezgaroska No1 in Serbia.Odlicno.