Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Djevojka uvezla drogu u bocama čilija

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Tanjug/B92

Djevojka uvezla drogu u bocama čilija

Djevojka porijeklom iz BiH provešće novogodišnje praznike iza rešetaka zbog sumnje da je učestvovala u organizovanom uvozu droge sakrivene u bocama čilija.

Aleksija Vračar iz Sidneja optužena je za niz prekršaja pošto su detektivi u njenom stanu na zapadu Sidneja pronašli i oduzeli vatreno oružje, 650.000 dolara u gotovini, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama kanabisa, mobilne telefone, SIM kartice, dodatke za drogu i lažne dokumente, prenose australijski mediji.

Pretres njenog stana dio je istrage o uvozu metilamfetamina sakrivenog u bocama čilija, a koji su australijske pogranične snage presrele prilikom dolaska u terensko skladište u Sidneju, prenio je portal Klix.ba.

Policija navodi da je pošiljka iz SAD sadržala 768 boca umaka, a testiranje je pokazalo prisustvo metilamfetamina u bocama, koji je poznat i kao droga led.

Preliminarna forenzička analiza utvrdila je da boce sadrže oko 400 kilograma metilamfetamina, čija je procijenjena ulična vrijednost veća od 300 miliona dolara.

U zajednickoj akciji policijskih agencija, uhapšeni su i optuženi četvorica muškaraca, a sada i 24-godišnjakinja koja je koristila lažnu identifikaciju kako bi osnovala četiri preduzeća za pomoć u švercu droge.

Aleksija Vračar optužena je za više tačaka i odbijena joj je kaucija. Ona će se u lokalnom sudu u Paramatiju pojaviti 30. januara.

Komentari

Coks Box,

Oklen li je porijeklom,da mi je znat ????

Ostavi komentar

0/300