Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Evakuisan: Makrona spašavali specijalci

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Anadolija/Radio Sarajevo

Evakuisan: Makrona spašavali specijalci EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Snage sigurnosti Francuske evakuisale su predsjednika zemlje Emanuela Makrona iz teatra "Les Bouffes du Nord" u Parizu zbog napada antivladinih demonstranata.

Veća grupa demonstranata okupila se ispred pozorišta nakon što je na društvenim mrežama objavljena informacija da se Makron nalazi u zgradi.

Uzvikujući slogane protiv Makrona demonstranti su pokušali ući u pozorište, a francuska policija evakuisala je predsjednika.

Najavljeni Vladin plan reforme penzionog sistema u Francuskoj je bio povod za proteste i štrajkove koji traju od 5. decembra prošle godine.

Komentari

Zaro,

Ivane mili, polup'o si lončiće, no neka si živ i zdrav. Demonstranti puče Makrona zbog gornje granice za penziju i sl. , ovamo je bio propali pokušaj nasilnog ulaska u skupštinu, neki to nazivaju pučom, a ti uzmi kako ti odgovara.

dejan,

@Ivan i tamo hapse i pretresaju Ivane (citaj ajvane). Prave i emisije specijalke, pogledaj malo..

Ivan,

Da se ovo desilo kod nas, vec bi se pravile specijalne emisije, napad na Ustavni poredak. Mnogima bi počeli da se prividjaju raznoraZni Rusi, a Katnić bi počeo da hapsi po CG. Ovdje se napada narod koji protestuje mirno, a opravdavaju se francuski demonstranti koji su sve sem mirni...

Ostavi komentar

0/300