6 °

max 9 ° / min 6 °

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

9° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 2°

Petak

08.12.

8° / 1°

Subota

09.12.

9° / 2°

Nedjelja

10.12.

10° / 3°

Ponedjeljak

11.12.

11° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Formirana Komisija za sprovođenje postupka dodjele nagrada pripadnicima dijaspore-iseljenicima

Dijaspora

Comments 0

Formirana Komisija za sprovođenje postupka dodjele nagrada pripadnicima dijaspore-iseljenicima

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Uprava za dijasporu objavila je Javni poziv za dostavljanje inicijativa za dodjelu nagrada pripadnicima dijaspore-iseljenicima i organizacijama dijaspore-iseljenika za 2021. godinu, a rok za dostavljanje istih je 14. maj 2021. godine.

"U skladu sa Pravilnikom o kriterijumima i postupku dodjele nagrada pripadnicima dijaspore-iseljenicima i organizacijama dijaspore-iseljenika direktor Uprave za dijasporu donio je Rješenje o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka dodjele nagrada pripadnicima dijaspore-iseljenicima i organizacijama dijaspore-iseljenika.

Sedmočlanu Komisiju čine poslanik i predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike u Skupštini Crne Gore Miodrag Lekić (predsjednik Komisije) i članovi: šef Kabineta Predsjednika Miodrag Radović, savjetnica predsjednika Vlade za manjine Maida Gorčević, predsjednik Privredne komore Vlastimir Golubović, direktor Direkcije za diplomatske privilegije i imunitete i saradnju sa dijasporom u Ministarstvu vanjskih poslova Dejan Vuković, samostalna savjetnica I u Upravi za dijasporu Milica Radojičić i ispred nevladinog sektora Fonda za aktivno građanstvo (fAKT) Anica Boljević", navodi se u saopštenju.

Zadatak Komisije je, kako dodaju, da vrednuje doprinos, rezultate i zasluge kandidata u ime kojih su podnijete inicijative i s tim u vezi pripremi predlog kandidata za dodijelu nagrada. Komisija će početi da radi nakon isteka roka za dostavljanje inicijativa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR