6 °

max 9 ° / min 6 °

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

9° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 2°

Petak

08.12.

8° / 1°

Subota

09.12.

9° / 2°

Nedjelja

10.12.

10° / 3°

Ponedjeljak

11.12.

11° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ličina: Negatori Crne Gore ne mogu spriječiti naš dolazak

Izvor: Privatna arhiva/Pobjeda

Dijaspora

Comments 2

Ličina: Negatori Crne Gore ne mogu spriječiti naš dolazak

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Potez crnogorske nacionalne avio-kompanije Air Montenegro da odgodi satnicu leta iz Ciriha za Podgoricu za 20.45 sati na dan kada se održava drugi krug predsjedničkih izbora izazvao je brojne reakcije crnogorske dijaspore koja je planirala toga dana da dođe i iskoristi biračko pravo.

Predsjednik Udruženja švajcarsko – crnogorskog prijateljstva Šefko Ličina ocijenio je za Pobjedu da iza takvog postupanja stoje „negatori Crne Gore“.

Ličina je i naimenovan za koordinatora dijaspore u Švajcarskoj sa zadatkom da organizuje dolazak crnogorskih državljana 2. aprila kada će se održati drugi krug predsjedničkih izbora.

- Informaciju koju smo svi pročitali i čuli na TVCG, znamo da ona dolazi od negatora Crne Gore. Ne može nas iz dijaspore, osim Boga, niko spriječiti da dođemo i damo glas suverenističkom bloku, to jest predsjedničkiom kandidatu Milu Đukanoviću – naglasio je Ličina.

Kazao je i da su, nakon što su informisani o odgađanju leta crnogorske avio-kompanije, pribjegli alternativnim rješenjima.

- Nijesu nama potrebni avioni negatora Crne Gore, mi smo se dovoljno spremili i iskoristićemo druge avio-kompanije, a slijetanja će biti u Dubrovniku, Tirani, Prištini, Sarajevu... – istakao je Ličina.

Rekao je i da će doći u Crnu Goru 2. aprila i proslaviti pobjedu „nad negatorima Crne Gore“.

- Negatori Crne Gore znaju da im se bliži kraj i zato rade sve protivzakonito da spriječe naš dolazak, no, naša ljubav prema našoj domovini Crnoj Gori je mnogo veća nego što misle – poručio je Ličina.

Nakon što je objavljena informacija o promjeni satnice leta, iz TO Montenegra ustvrdili su da je to učinjeno zbog usklađivanja saobraćaja na aerodromu u Cirihu. Sa druge strane, iz nadležne švajcarske institucije Gradskoj televiziji kazali su da se dozvola za polijetanje mijenja isključivo na zahtjev avio-kompanije.

Iz kompanije Aerodromi Cirih istakli su da je let za Podgoricu 2. aprila jedini sa kasnijim polaskom, a da svi ostali polijeću u 16.25 sati.

Takođe, švajcarska organizacija, koja daje dozvolu za polijetanje, saopštila je Gradskoj da je taj let pomjeren na zahtjev avio-kompanije.

- Nažalost, Slot Coordination Svitzerland ne može potvrditi koje slotove ima pojedinačna avio-kompanija. Za ovo morate kontaktirati sa avio-kompanijom. Međutim, mogu da potvrdim da koordinator mijenja dodijeljene slotove samo na zahtjev dotične avio-kompanije i da koordinator ne mijenja slotove sam. Koordinator slota ne zna razlog promjene slota – istakli su iz Slot Coordination-a Švajcarske. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Licina

Rodjo dobri i posteni, mozda mnogima nije jasno pa cu pokusati da im ilustrujem.. Nismo otisli po Svijetu da radimo iz Crne Gore zato sto je nevolimo, naprotiv nasim sticanjem i doprinosom joj pomazemo i jacamo. A sta ti propagandisti, populisti, strucnjaci itd rade to nek Oni vide!!

Onogošt

Dobro došli i svaka Vas sreća pratila !!! Blago državi koja ima takve patriote. Ako se stidimo izdajnika koji su izmiljeli iz mišijih rupa ! Sa Vama se dičimo i ponosomo !!!