17 °

max 17 ° / min 12 °

Petak

01.12.

17° / 12°

Subota

02.12.

15° / 13°

Nedjelja

03.12.

13° / 7°

Ponedjeljak

04.12.

11° / 4°

Utorak

05.12.

10° / 7°

Srijeda

06.12.

13° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 3°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz Njemačke, Luksemburga i Austrije kreće auto-kolona prema Crnoj Gori

Izvor: UGC/Pobjeda

Dijaspora

Comments 14

Iz Njemačke, Luksemburga i Austrije kreće auto-kolona prema Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski građani koji privremeno rade i žive u Njemačkoj, Luksemburgi i Austriji, uprkos potezima vlasti u Crnoj Gori koji čine sve da im onemogući dolazak u Crnu Goru, i glasanje u drugom krugu predsjedničkih izbora, u neđelju, 2. aprila, dolaze u svoju domovinu i to u velikom broju, piše Pobjeda.

Podsjećaju, pred drugi krug predsjedničkih izbora, predstavnici vlasti upućivali su crnogorskoj dijaspori, nacionalna avio-kompanija je otkazala let iz Ciriha, a iz Ministarstva vanjskih poslova su poslali instrukciju diplomatsko-konzularnim predstavništvima kojom su upozorili da će biti ,,kažnjivo svako organizovanje i pomaganje dijaspori da dođe da glasa“ na predsjedničkim izborima 2. aprila.

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljeno je da će crnogorska dijaspora krenuti upravo iz Njemačke.

– U petak popodne, u 17 sati, krenuće prva velika kolona odavde iz Minhena prema Crnoj Gori, koja će se kretati putem E55 i auto-kolona sa sjevera Hamburga vjerovatno i vjerovatno najveća auto-kolona koja kreće iz Frankfurta i kolone iz pravca Luksemburga – Trier A 45. Nadam se da će se objediniti sve kolone sa kolonom koja kreće iz pravca Salzburga i nastaviti put preko Slovenije prema svojoj domovini – navodi se na jednoj Fejsbuk objavi Neša Ješovnika uz fotografije kuda će se kretati auto-kolone iz Njemačke.

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

štrbina

Ne budimo vjekovima ludi da nam vjera naše srostvo muti. Ne bude li te sloge u nama ostaćemo Evropski-otpadak. Posmatrati tuđa uživanja mi u paklu živjet i ranama jedan drugom ime proždirati vrt zološki za druge postati

Onogošt

Crna Goro slobodarska,evo stiže pomoć bratska !!!

Petar

Zeljom moje srce gori da se vratim Crnoj Gori dje me stara majka ceka da joj dodjem iz daleka. Pozdrav za sve iz dijaspore i da nam sto cesce dolazite svoji na svome https://www.youtube.com/watch?v=twkddeMj7ho