13 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Na FB-u objavljen sporazum organizatora protesta sa opozicijom: Politička platforma ili kukavičje jaje

Izvor: CdM.me

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Đoko Orlandić

Autor tačke 5 je, nema sumnje. GRU. a ugrađena je u Sporazum preko Bečića. Isto tako, nema sumnje, da tu tačku, prije svih, aklamacijom prihvataju Ranko i Pavićević. Posebno onaj o "stavljanju na led" nezavisnost Crne Gore.

Zdravko

Eeeee konačno spisak želja! Sad ćemo mi jednu po jednu polako da ispunjavamo, samo da nam se vi što ne najedite, nedaj Bože!

Dirigent

Ovaj sporazum kao da je za Siriju pravljen samo druga imena. Ovo je toliko neozbiljno da je komično.

Boki

Pa ovo znamo od prvog dana.Isto od 16-og oktobra.Isti likovi,isti zahtjevi...Bice opet da im je DPS ovo uvalio...Poruka:Mnogo nas je vise sto ne mislimo kao vi.

Šćepan

*Da se do daljneg zaustavi djelovanje Srpske crkve u Crnoj Gori i da hramove i crkve dijeli sa Crnogorskom crkvom. *Da se zabrani navijanje za klubove i reprezentacije iz regiona. *Da se ukinu svi radijski i telivizijski programi na ekavici. *Da se ukinu rialiti programi, emitovanje turbo-folk muzike, raznih Amadeus, Tropico, Lexinton, OK , bendova. *Da svatovi nose samo bijele zastave, dok se ne utvrdi nova- kompromisna zastava. Kakva smijurija! Volimo te Crna Goro!

Djuro Vučinić

Ne znam kako su u predloženom Sporazumu zaboravljeni Ratko Mladić i Karadžić. Glavni podržavalac " šetnje subotom" Portal koji sebe zove informativni i nezavisni IN4S , je ratnom zločincu čestitao sa ushićenjem njegov rođendan. Predlažem da maršuta "šetača" dobije ime"put Ratka Mladića"

mr

Iz pouzdanih izvora znam da je recenzija ovog texta rađena onog dana na četničkom skupu u Višegradu, i da je uz manje korekcije, data saglasnost na njega!

maki

mila i dps ne mogu smislit', ali !!! da dovedu profašiste koji pljuvaju po svemu što je Crnogorsko, da se oni šalabajzeri, one hijene kao trojanski konj (M&K&M) kojima se sudi za sve najgore, uvuku i dokopaju vlasti? NEMA ŠANSE !!! neka dps 100 godina još na vlasti. ne trebaju na vlasti oni čiha ideologija ima zadatak ugnjetavat ostale narode i konfesije, jer gdje njih iole ima, tu mira nema nikad

Crnogorski Betoven

Ovo pokazuje da imaju namjeru da preispituju nezavisnost. To ne dolazi u obzir. Nikada neće doći na vlast. Viva vero Montenegro.

hahhhahaha pa opet hahhhahaa

Hahahhahah! pa opet hahhhahaha! Kakva neozbiljnost! Udvojeni protesti tobože jedni građanski dtugi bečki hahha i nezaboravite ustavni patritizam zbori iz njih hahha! Eto naivni građani koji ste mislili da može nešto pošteno da se izrodi s koalicijo s "đavolom". Nebuloze završavaju na deponiji! hahha

Ratko

Ovo je sporazum drzavnih neprijatelja. Oni bi ponovo da uniste Crnu Goru kao 1918.alin nece moci.Nas jemnogo vise koji cuvamo i branimo nezavisnu Crnu Goru.A Viva Momtenegro!!!

Sabo

Još su zaboravili da Crnu Goru spoje sa Zrbijom i Srpskom republikom hahhaa

Mila ceranic

@Ratko,Jadni ste mi vi cuvari c gore kad sve sto je valjalo unistili ste za 30 gd pljacke.