16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

RASIZAM UEFA

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Ljubo

Dje nestade Savicevic da se obrati nekom protesnom notom Uefi ? Da stane u odbranu ovih momaka. Ali bolje ne pricati nista da ne bi Čeferin zavrnuo slavinu i ove milione sto nam "sipaju" za stadione i pomocne terene...

Rajko Krivokapić

Svaka cast za tekst! Ovo bi trebalo da bude poslato kao pismo i Uefi i fudbalskom savezu Engleske! Ili cemo da cutimo i da pustimo da od nas prave demone, neandertalce i huligane. Nasa je odluka ocemo li samo pognuti glavu ili se boriti za sebe, za svoju drzavu!

gost

@Ljubo, Dobro si rekao. Al opet, treba sacekati da vidimo kako ce UEFA da se odredi spram toga. Ne mozemo (i ne bi bilo dobro) da im saljemo protestnu notu prije nego sto oni ista ucine (kao sto redovno zvizdimo sudijama na bilo kom takmicenju prije nego sto utakmica i pocne)... Inace, dobar tekst..

ja

uz sve čestitke za odličnu igru Engleske, treba otpravit ovo pismo na ove adrese te već neko pomenu. a moglo bi se i na kraju poslat našem Fudbalskom Savezu!

Bojan

Čekaj, čekaj, je l to Darko tvrdi da je to što su Englezi zabili pet komada poruka jednoj državi da je ne žele na Prvenstvu Evrope? I da to dekonstruiše kliše o engleskom džentlmenstvu? E svašta.

mr

@Bojan, e svasta, ali ti ne znas sto si citao. Prođi jos jednom, mozda i shvatis!

Denis

@Bojan Jesi ki ti stvarno toliko tupav ili se samo pravis?

Ljubo

@gost, Ali nijedna izjava predśednika saveza oko penala. Tumbakovic onako "gospodski" brani sudiju...

Bojan

@mr, odlično znam što sam pročitao i još se smijem.

mr

@Bojan, probaj jos jednom, nije sramota, siguran sam da ces shvatiti na koju utakmicu se odnosi!

Đoko

@mr, za džaba pišeš Bojanu. Naime, mora da je funkcionalno nepismen kada piše takav komentar, odnosno ne može ni da shvati Darkovu poruku.

Knjaz Danilo

Samo na pocetku utakmice kakve je grimase pravio golman Engleske kad je izlazio na teren.Kao da igraju sa nizom rasom,da su Englezi bili umjesto nas na balkanu i da ih je bilo malo kao nas danas nebi ni postojali.Nijesam nacionalista ali ruznijih ljudi od njih na kugli zemaljskoj nema!

prekomoracanin

sukovicu moga si napisat nesto o savezu nasem prslom. kako se niko ne obrati nadleznim institucijama nakon onog penala u bugarskoj. bio petak, sjutra vikend, ne radi se! niko nije reagovao iz saveza na ociglednu pljacku. zasluzili smo taman ovo kakvi smo. piiii

Bojan

Na Prvenstvo Evrope prolaze po dvije najbolje selekcije iz svake grupe. Takve propozicije su direktno usmjerene protiv Crne Gore i to je rasizam UEFA-e. Valjda sam sad dobro razumio.

Tarik

Primijetih neke komentare poznatih nvo faca i nabijeđenih nezavisnih intelektualaca, a ovaj me Bojan podśeti na to. Niđe u svijetu glupost, prepotentnost i pokvarenost nijesu tako često spojene u jednoj osobi, kao u CG. I, kao neminovna posljedica te tri mane, zavist prema boljima od sebe, kao cetvrta. Samo nek si zdravo Šukoviću, a dušmanima sa margine, zna se šta.