17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

SDP poziva MVP da reaguje: Je li izjava Selakovića zvaničan stav Srbije?

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Misko

Izgleda da se SDP resetovao i prelazi na fabricka podesavanja,sto je ok i pozdravljamo.Potpuno se slazem sa gore navedenim!

ja

samo dvrdi crnogorski SDP može doprinijet crnogorskoj državi. samo tvrdo i domaćinski

Podgoricanin

Kada raskonete sve koalicije sa prosrpskim strankama na opstinskom nivou , onda mozete da pricate . Ovako bolje da cutite , jer drzite na vlast one koji misle ko on pa i gore od njega . Drzite na vlast one koji hoce oruzjem da brane otete crkve !!

Nikac Od Rovinja

Šta ce ovo biti, Sdp se poslije pola decenije oglasio o identiteskom pitanju. Cijelu proslu godinu su smjerno ćutali, dok su njihovi koalicioni partneri slavili nestanak Crne Gore. Njihov lider u procesu abdikacije je zaboravio na crnogorstvo i trabunjao o sazreloj opoziciji. I sad, kad su pri gašenju, śetili se identiteta. Pa našli da oštre retoriku na ovom marginalcu. I koga su isturili? Ovoga pajtaša najodvratnijih crvenokravatasa i uraša na Cetinju. Ljigavo.

Rade

Sdp je posrnula stranka. Licna ambicija i mesijsnski kompleks Ranka Krivokapica uveli su Sdp u savez sa velikosrpskim subjektima: partije, mediji i nvo. Ćutao je o brutalnim pritiscima Rusije, o slavljenju okupacije CG... sad ste se śetili da branite crnogorstvo. Fuujj! Drzite se za skut DF i ne sanjajte da vas iko vise zeli u crnogorskom bloku.