12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MO CG: Vuline, neznanje istorije škodi, autokefalna CPC je istorijska činjenica

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Realista

Srbiji nista nije sveto, oni zive na lazima. Kako sada da kazu svim ljudima u Srbiji da knjige iz kojih su ucili nisu bile istine, kako sad taj narod kome je opran mozak da vjeruj nama. Vjek je proso od tada, ta informacija se uvjek moze provjeriti, kako su francuzi spustili glavu i izvinili se...

Mitar

@Realista,sve si rekao .Ne postoji dokument koji oni žele da provjere oni imaju samo svoju istinu .Oni da se pozivaju na Ostrog koga su Crnogorci bezbroj puta branili i skrivali mošti sv Vasilija .Ni jedan Srbin nije poginuo za Crnu Goru a ovih naših na hiljade samo Bregalnica preko 800.

Tommy_h

Srbija prica ono sto je njima u interesu, zaobilazeci istorijeske cinjenice i dokumente koji i te kako potvrdjuju postojanje Crnogorske autokefalne crkve.

Svetlana_TV

Srbija ima svoju neku istinu, briga njih za istorijske podatke.

Tiramisu

Zakon o slobodi vjeroispovjesti je korak naprijed za nasu drzavu, a obnova CPC posle 100 godina je nesto sto smeta Srbiji, jer ce njihov uticaj drasticno biti smanjen!

Bojica

SPC je nelegalno prisvojila mnoge crkvene objekte i zemljiste, upisujuci ih u katastar nepokretnosti bez ikakvog pravnog osnova. Crna Gora zeli samo ono sto joj pripada!

Stefo12

Tako je ! Odrzite mu lekciju iz istorije !

Bar_pamti

Nije ga tetka naucila istoriju ahhahah

Komita

Neka boskovicu,rasplakaces mirinog ljubimca ,vidis li da je tek odsluzio vojni rok ,pusti ga neka se jos malo duva po novinama

Leart

Hahahahahahah on je istoriju ucio iz politikinog zabavnika

goran1978

Vulin je pokazao opste neznanje i samo je pokazao da je goli interes preci od istorije i od prava!

Kosta

On daje izjave sad da se malo dodvori Vucicu i da ne bude da Vucica niko ne podrzava u Srbiji, a poenta svega nije ni SPC ni Srbi u CG, ni vjerski objekti, nego je poenta pare koje vise Srbija ne bi dobijala koje slala SPC prije! E to je njima muka!

oliver14

Vulin je jedan obicni potrcko koji namjerno izbjegava te cinjejice i mislim da smo mi ludi pa ne znamo! E ne moze nas prevariti nikako !