26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Tužilaštvo: Formiran predmet protiv Mirne Nikčević

Izvor: fosmedia.me

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

mijo popovic

Svaka cast tuzilastvu. Oni su ogledalo sadasnje Crne Gore. Inkriminisu privatnu prepisku gospođe Nikčevic a sramno godinama ćute na govor mržnje, najogavnije uvrede crnogorske nacije, čak i javne prijetnje građanskim ratom, te najave skrnavljenja nacionalnih svetinja poput prijetnji da će ćivot Svetoga Vasilije odnijeti iz manastira Ostrog.

maestro

A sto nijeste tako potrcali da formirate predmete protiv Rista Radovica, Dzomica, Atanasija...pa malo i u komsiluk da pogledate sram vas sve odreda bilo. I od koga je nasao Darmanovic da se ogradjuje, dosta je pokazao svojim cutanjem svo ovo vrijeme. Djevojko tebi svaka cast, kapa dolje !!!

Knjaz Danilo

Naravno da ce da je kazne,da je srpkinja koja naziva crnogorce volovima i ostalim pogrdnim imenima nebi bilo nikakvih postupaka.Nijesam za vrijedjanje bilo koga ali ovo mi se ne cini fer prema nasem narodu.Srbija nikad nije kaznila bilo koga za vrijedjanje crnogoraca!

O Lima

Kada bi u Srbiji formirali predmet protiv onih koji raspiruju vjersku i nacionalnu mrznju prema svima u regionu i sire, od Jutarnjeg programa na Pinku i Hepi tv pa nadalje, dnevno bi procesuirali na desetine ljudi. Da ne govorimo o postupcima i mrznji koju raspiruju pojedini ministri, i mnogi ostali, bolesni visokopozicionirani funkcioneri.

Momčilo PV

Podržka za gospođicu Mirnu. Čini joj se nepravda.

mr

Kako idiotsko ponasanje tuzilastva. Kao da su clanovi Vuciceve vlade, a Ivica Dacic im sef. Oni "laju" danima, a sad pozivaju na razum, kojeg nemaju, i smirivanje tenzija! Pihhh. E viva Mirna! Imas ti veca .... no cijelo tuzilastvo!!!

GRAĐANSKI

Neka se "sudije" zapitaju: Oklen i kako riječ "goveda" postade javno poznata u CG? Ko "pośea" govor mržnje u CG i zašto se (pomeđu svega ostaloga) dogodi onome Hrvatu u Beranskom naselju ono što se dogodi? Zar mislite da poslije 3 desetljeća Ristovog djelanja ne bude kontrareakcije? Ej, "sudije"!

Jelena

Jednoj mladoj, obrazovanoj osobi ne bi smjela da se desi takva retorika pa ni u zucnoj svadji, bez obzira koja je nacionalnost, vjeroispovjest u pitanju, veoma tuzno!!!

Katunjanin

Sramno ponizno i poltronsko ponasanje onih koji svojim odlukama i presudama treba da zastite dostojanstvo drzave i njenih gradjana