23 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuksanović-Stanković: Neupitnost nezavisne Crne Gore uslov partnerstva sa bilo kim

Izvor: Pobjeda

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • viber

Đoko Orlandić

Treba pozdraviti stav Vuksanovićke o "neupitnosti nezavisne CG". Međutim, kontradoktorna je. Naime, traži tehničku vladu zbog jedne "koverte", a u koaliciji je sa onima koji su dobili "šlepere ruskih dolara" za organizovanje terorizma i krvoprolića, a kojima je osnovni cilj uništenje iste te CG.

CiNick

Država ne može bit i građanska i multietnička. S toga CG i nije građanska država, jer ima nacionalne partije, nacionalne opštine, nacionalne ključeve, a u koju su građani jedino Crnogorci i Muslimani. Ako je država građanska, multietničnost je onda društveni a ne politički pojam.

ja

ne samo nezavisnost, već morate te se držat crnogorstva. to vam je jedina nada. pod uslovom da to budete iskreno radili. naravno morate nać i neke normalne mlade crnogorke i crnogorce koji će vas sve više i više predstavljati. naočite, gledne :)

Marko

Gospođo svu sreću vam želim, konačno jedna inteligentna i razborita žena sa harizmom. Imate veliku podršku, ne očekujte ništa od trule opozicije idite svojim pravcem iskreno za Crnu Goru i Crnogorce i narod će shvatiti!

štrbina

Ko je opozicija vlastima crnogorske države i naroda taj ne druguje s protivnicima crnogorske države.Gospođo jasno se izjasni da je-crnogorski narod državni narod Crne Gore a građani koji poštuju državu su crnogorski građani.Svuđ građani nose pripadnost državnog naroda pa u ovom sllučaju-crnogorski.

Fahro

Sa srecom i to da vidim. A tehnicku vladu zaboravite,od toga nema nista. Shvatite,davljeniku slamka ne pomaze. A kad vam koverta smeta, sto rece Djoko, kako to da vam dzakovi Ruskih dolara ne smeta?