17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

"Bljesak" I "Oluja" su bile oslobodilačke akcije

Autor: Antena M

  • viber

Boško Agram

Adžiću, kapa dolje za tekst! Da ne bijaše Bljeska i Oluje, ne bi danas bilo nezavisne Crne Gore.

Bakica

@Boško Agram Kako mozes svoju srecu na tudjoj nesreci graditi.Tvoja teza nema nikakvog osnova.

Jagoš

Novače, saglasio bih se sa samo jednom rečenicom iz cijelog teksta: Franjo i Slobodan su sve dogovorili. Apsolutno. Kao što je, barem meni, simptomatično rukovanje tj pomilovanje ruke danas (Dodik i Izetbegović prije neki dan na fotki iz Sarajeva). Politika je čudo.

Jagoš

Preplašena djeca na traktorima, koja su eventualno ponijela jednu igračku, i oduzimanje doma ljudima nikako se ne mogu nazvati svijetlom i oslobodilačkom akcijom. Pa da je iza nje stao cio svijet. Nije ljudski gledati jednu stranu rata.

Jagoš

Odzvonile su mi riječi hrvatske predsjednice. Osim afiniteta prema fudbalu izgleda ih ima i prema ratovanju. Pušku u ruku i u boj :) saglasi se i Josipović da je neprimjereno. A inače, malo čudno ime za jednu svijetlu akciju: Oluja.

Jagoš

... Za koje sigurno nije kriv sjajni general Gotovina... Ko može sa sigurnošću znati ko je kriv? Uglavnom, oni koji zakuvaju razne ratne oluje, obično prežive taj isti rat. I vratimo se početku priče, sve je bio politički dogovor.

Kurke

@Jagoš, Narod se pokrenuo po naredbi za evakuaciju vodjstva RSK i nije protjeran od strane HR. Mozda bi se to desilo da su ostali u sta licno sumnjam, jer se HR bojala osude svijeta, ali to je vec prica "stabi bilo kad bi bilo". Formalno pravno ne moze se osuditi HR za progon tog stanovnisva.

Marko

@Kurke, Jesi li ti svjestan da je u toj ''cistoj'' ubijeno ili nestalo preko 2000 ljudi??? Shvatam komplekse koje vas tuku u odnosu na Srbe, ali ovo postaje patoloska mrznja....

Momčilo

@Marko, Nikako niko da kaže da su Srbi pravili dvije srbske "države" ( SAO, a onda i republika srpska krajina, i zapadna Slavonija ) na teritoriji Hrvatske. Pa ko bi to dozvolio.Zločina je bilo na obje strane, bez toga ne ide. A Srbi su pobjegli, jer su "uprljali " ruke, sami. Borili se protih drž

Boško Agram

@Marko, najveći dio od tih 2000 su sami srpski vojnici, 'šešeljevci', 'tigrovi' i 'škorpioni' pogazili tenkovima u bježaniji. Ovi što su se dokopali Srbije dočekani su gore od azilanata iz Sirije. Po ko zna koji put dokazana je ona Drljevićeva: 'Domovine se ne mogu mijenjati kao konji na vašaru'.