16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Kad već imaš stan, uzmi kredit za još jedan

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Dejan

Ko ima treba mu dati jos, a ko nema uzeti mu i ono sto ima!!!

Misko

Ne ne nemogu jos vjerovati da je ovo istina,ovo je za sada najveci skandal ove vlasti definitivno.Ovo je ocit primjer korupcije i kriminala na visokom nivou.Lako se boriti protiv svakog kriminala ali protiv drzavnog je uzaludan posao,e zato je ovo bila drzavna tajna oli strogo povjerljivo,zalosno!

pomoziboze

@Misko, ne ljuti se đavole. Ove pare je Vlada uzela od svjih cinovnika, koji su je svojevremeno tuzili, jer su ih opljackali na ime naknade za prevoz. Moja zena je prije neki dan uplatila skoro 200 eura, jer su spor izgubili. A takve "siće"-glasaca, ima "more"......

Goli

Jedan od boljih članaka!!! Svaka čast. Vrlo precizno, podrobno, jasno... onako inženjerski. Ovo otvara mogućnost i nama “običnim” građanima da zamolimo Vladu da od naših para pokuša da izdvoji koji dio da i mi rješimo stambeno pitanje. Po povoljno povoljnim uslovima. Meni lično odgovara ovaj kredit čija je rata 0€. Doduše, mi takav kredit nazivamo bespovratni kredit ili POKLON. Al’ avaj... daj šta daš. Pa ga i nazovi kako te volja...

mr

Javite, obavezno, da li je sto preteklo od ove Vlade, i njenih nezajažljivih činovnika!!! Da se spašavamo dok je na vakat! Bolje biti rob po Skandinaviji, no robovat Vesni, Milutinu, Mugoši i kompaniji!

Ko je nama kriv

Mi volimo da smo podstanari sa ajfonom

Katunjanin

Valjda je svakoj ivolje pametnoj osobi jasno da drzava sa ovakvim cinovnicima nema dobru buducnos .Zalosno ali istinito ,ovo ce ici ovako dok se narodu ne smuci i pokolje se izmedu sebe ,a onda ce velikoj vecini sve biti dzaba sve.