24 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

24° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

PERESTROJKA

  • viber

Simeon

Svidja mi se !!! Nije im smetalo dok su se brojali glasovi, no sad kad pritiskaju ovi sto su ulozili, citaj bacili pare na prorusku opoziciju sad traze haos .Nimalo me ne cudi sto je i SDP tu posle vijesti da je Daka kupio Vijesti, a u subotu pred izbore na naslovnoj je bio Ranko kao "evropski premijer" Jaca je Crna Gora no sto opozicija misli, ma kako to im izgledalo !

zdravko-RISAN

E odje nije vala nikome jasno NIŠTA /tekst je ok /mislim na političku situaciju u MNE

olivera

HAHHHHAAAA, regularni bi bili samo manjine ih neće, pa onda nogom u izbore, ahhhaa. A šta će evropski "lider" među ove plaćenike realnoga istočnoga carstva ahhhaaa? Ranja, Ranja izbačiće te iz OEBSA i kao počasnoga ahhhaa. O, kako gorko zvuči nijesi jezičak na vagi, o Ranja. Šalu na stranu: što radiš to Ranja? Za čije interese to radiš? i Upošte šta radiš, pišče Ustava CG? A kad sam kod toga da pitam: Imamo li mi Ustav, jer ga je Ranja pisao, pa reko da ga nije ponio sa sobom, pa ga ne možemo više koristiti. Ako ga nije ponio državo udri po Ustavu i Zakonu - došao je red da se njih držimo ko pijani plota. Vrijeme je!

mr

Faca "prescednika Evrope" u veceri proglasenja rezultata, sve govori...Pa i to da se zaputio na Istok... "Niti o stepenu odijuma značajnog dijela javnosti prema nekim licima iz vrha vlasti. Čini se da bi premijeru i predsjedniku DPS bilo mudro da napravi „cost benefit“ analizu daljeg držanja takvih i u državnom i u partijskom timu, jer se sa tolikim rupama u odbrani ne može još dugo pobjeđivati.".. Ovo potpisujem od A do Š... U mljekaru Nika sa njima da je oporave, ako oni umiju ista raditi osim da budu ministri... U znak zahvalnosti gradjanima sto su ga i ovoga puta podrzali,premijer treba da srusi onaj mastodont ispred hotela Podgorica, kao olicenje bezakonja, korupcije i lopovluka...