10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Klirik Vaseljenske patrijaršije: Amfilohije neopravdano žigoše one koji se protive srbizaciji, propagira etnofiletizam i krivovjerje

Autor: Antena M

  • viber

NkM

samo polako.......lažavine i prevare ristove se tope Božjom promisli

Realista

Sve dođe na svoje, ne može se SPC dobru nadat kad je unazad više od 100 godina pravila užase po Balkanu uključujući Amfilohija i njegov crnu puk.

elf

Tomos iz 1879 hahha , Risto ce da pomahnita !!!

Tihi

"I odgovarajući Isus reče im: Čuvajte se da vas ko ne prevari. Jer će mnogi doći u ime moje govoreći: Ja sam Hristos. I mnoge će prevariti". E sad kako mi obican narod da znamo ko je tu u pravu, a obije strane argumentuju prilicno ubjedljivo!?

štrbina

Ovo govori da se može vjerovat Pravoslavnoj Crkvi Grka.Pa njenog patrijarha bi trebalo učinjet i najstarijim za Pravoslavnu Crkvu-kao što je Papa za Kaotoličku Crkvu.A ako bude razuma da PC pređe na svakodnevni kalendar kojim se pišu rođendani i svakodnevna zbivanja.

Ivan Bulić

Risto Kradoviću, i ostali koji ga u stopu pratite, dolaze vam teška vremena. Da barem vjerujete, pa da kažem da ima nade za vas. Ali znam da ne vjerujete i da nema nade za vas.

Grbalj

@Tihi, Valjda je jasno kao dan, koliko kletvi je do sata Amfilohije bacio na kako on kaže njegov narod. Ovih godina dok je on bio na čelu SPC u CG najviše se rodbine posvađalo i podijelilo, umjesto da miri on razara i pravi podjele, pa samo slijepi to ne vidi.

Tihi

@Grbalj, eh, nisu to jednostavne stvari, da su jednostavne davno bi se rijesile. Ne zavise velika teoloska pitanja od jednog srpskog popa.

Milosavljevic Mijat

Zna li Rista Satana da niko u Vaseljenskoj patrijarsiji ne zna za Slavensku rijec Carigrad.Staro i novo ime za grad na Bosforu je ISTANBUL.To je STARO GRCKO IME a ne Tursko kako SPC laze.u prijevodu s Grckog-predgradje a postoji i Grcka varos Stanboli na Kipru.Rista baca lazi ko Bosko Buha bombe